به گزارش خبرنگار مهر، علی معتمدزادگان صبح سه شنبه در نشست خبری با رسانه های استان، با اشاره به بحث فیزیکی پارک علم و فناوری گفت: این پارک در حال حاضر محصور به ساختمان شده است.
وی بخش خدمات فن آوری را از دیگر اقدامات بیان کردو گفت: از نظر خدمات وضعیت خوبی داریم و پا به پای فناوران در استان پیش می رویم.
معتمدزادگان با اشاره به اینکه کار پارک علم و فناوری فراسازمانی است گفت: ما با نخبگان جامعه سر و کار داریم و می توانیم فضای تسهیل گیری برای آنان ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: اگر سازمانی بخواهد در راستای فعالیت ها فناورانه اقدام کند و باید قوانین فرادستی برای حمایت از فناوری در استان ایجاد کنیم.
معتمدزدگان گفت: ما دنبال پردیس اصلی ایجاد پارک علم و فناوری در مرکز استان هستیم و در برخی شهرها نیز برای ایجاد پردیس اقماری نیز هماهنگی شده است.
وی گفت: همچنین در پی آن هستیم تا ساختمان دومی را بهره برداری آن را در اختیار قرار گیریم که این ساختمان برای توسعه مرکز رشد ساری از آن استفاده خواهد شد.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران یادآور شد: در تلاشیم که مدارسی که خالی است برای راه اندازی کسب و کار در آن برنامه ریزی شود.
معتمدزدگان، تهیه چشم انداز فناوری در استان از جمله برنامه ها بیان کرد و گفت: همچنین در صدد هستیم تا سطح خدمات فناوری را در استان ارتقا دهیم.
وی یادآور شد: سعی می کنیم تا تعداد و سطح خدمات فناوری را گسترش دهیم و پارک علم و فناوری را به پاتوق جوانان خلاق و نوآور تبدیل کنیم.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران افزود: نگاه ما این است که یک درصد جوانان مازندران می توانند 99 درصد را مشغول بکار کنند و تمام تلاش را برای شناسایی افراد نخبه انجام دهیم.
وی گفت: بیش از 90 درصد از ایده هایی که به پارک وارد می شود پس از پالایش تجاری سازی می شود ولی مهم گردش مالی آن است و اگر فناوری مبتنی بر نیاز روز دنیا نباشد، محکوم به فنا خواهد بود.
وی گفت: سهم وزارت علوم ازبودجه کشور یک درصد و سهم پارک ها ازبودجه وزارت علوم نیز یک درصد است و وزارت علوم درتلاش است تا سهم پارکهای علم و فناوری را به پنج درصد افزایش دهد.
نظر شما