محمد موسوی مدیر موسسه فرهنگی و هنری درباره آنچه از این موسسه فرهنگی به سرقت رفته است به خبرنگار مهر گفت: ارزش مادی آنچه از این موسسه ربوده شده قیمتی بالای 100 میلییون تومان دارد ولی ارزش مادی این آثار برای من مهم نیست بلکه ارزش معنوی و اطلاعاتی آثار به سرقت رفته خیلی مهم است. 6 هارد از مجموع آثار منتشر نشده که شامل کتاب، مجله های تخصصی، آثار صوتی منتشر شده و نشده، دوربین عکاسی حرفه ای و کارت صدا می شود نیز بردهاند.
وی در ادامه افزود: علاوه بر سرقت این دسته از متعلقات موسسه ماهور، آنچه جزو داشته های معنوی موسسه ماهور نیز بود مانند مجموعه سازهای ارزشمند از جمله ساز قدیمی زندهیاد عشقی، ساز جزایری و سهتارهای ارزشمند و همچنین برخی دیگر از سازهای بومی که متعلق به کشورهای همسایه چون تاجیکستان و ازبکستان بود نیز ربودهاند.
مدیر موسسه فرهنگی و هنری ماهور با اشاره به حضور ماموران آگاهی گفت: ماموران بازرسی مشغول انگشت نگاری هستند تا به نتایجی برسند.
موسوی درباره رسانه ای کردن دزدی موسسه ماهور گفت: هدف من از اعلام خبر این دزدی تنها اطلاع رسانی نیست بلکه از مردم می خواهم که اگر با سازهای قدیمی در گوشه و کنار این مملکت برخورد کردند که با قیمت های نازل به فروش می رسد بدانند که این سازها شناسنامهدار هستند و به راحتی از کنار این مهم نگذرند و اطلاع رسانی کنند.
وی در پایان گفت: درهای موسسه فرهنگی ماهور ضد سرقت هستند و دزد از طریق یکی از پنجره های این موسسه که مشرف به خیابان حقوقی است وارد موسسه شده و از ساعت 3 تا 6 صبح مشغول جمع آوری داشته های این موسسه بوده است.
نظر شما