به گزارش خبرنگارمهر، حسين مجتبوي بعد از ظهر سه شنبه در آخرین جلسه هماهنگی ششمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک در محل تالار کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامي گناباد اظهار داشت: یکی از رسالت های دانشگاه در کنار تولید علم، برگزاری کنفرانس ها و همایش های متعدد و انجام پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی است که دانشگاه آزاد اسلامی گناباد ضمن اینکه در زمینه تولید علم قدم های خوبی برداشته در زمینه برگزاری کنفرانس ها هم پیشقدم بوده است.
مجتبوی خاطر نشان ساخت: آورده های زیادی این کنفرانس ها برای دانشگاه به همراه داشته است که شناخته شدن واحد گناباد به عنوان قطب برق در کشور با این همه پتانسیل و امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی و همچنین تصویب و راه اندازی رشته دکتری مهندسی برق از آنجمله است.
وی تصریح کرد: برگزاری این کنفرانس ها برای شهرستان نیز آورده های زیادی داشته است که حضور اندیشمندان دانش پژوهان و شخصیت ها و چهره های کشوری سبب توجه بیشتر و شناساندن بیش از پیش گناباد به عنوان یک شهر با قدمت و فرهنگ کهن در سرتاسر کشور و دنیا خواهد بود.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گناباد نيز در ادامه با بیان اینکه مقدمات برگزاری این کنفرانس از آذرماه 92 کلید خورده است، افزود: ششمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران از تاریخ 28 تا 30 مردادماه و به مدت سه روز برگزار می شود.
مجتبي حسن زاده خاطرنشان ساخت: تقریبا از تمامی دانشگاه های سراسر کشور که مرتبط با رشته های برق می باشند مقاله ارائه شده است که در مجموع 1463 مقاله به کنفرانس رسیده، که از این تعداد 559 مقاله پذیرش شده است.
وی داوران مقالات را 80 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه های مختلف عنوان کرد که کار داوری مقالات را عهده دار هستند.
نظر شما