۲۵ مرداد ۱۳۹۳، ۱۷:۰۳

رضایی:

تعامل با جهادگران اقتصادی مهمترین دغدغه مسئولان استان سمنان است/ مشکلات شهرک صنعتی علی آباد بررسی شد

تعامل با جهادگران اقتصادی مهمترین دغدغه مسئولان استان سمنان است/ مشکلات شهرک صنعتی علی آباد بررسی شد

گرمسار – خبرنگار مهر: معاون برنامه ریزی و توسعه و اشتغال استانداری سمنان ضمن اعلام اینکه توسعه صنعت استان در برنامه ششم توسعه کشور از اولویت برخوردار است، بر ضرورت افزایش تعامل و همکاری با جهادگران عرصه اقتصادی در استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی رضایی ظهر شنبه در نشستی با صاحبان صنایع شهرک صنعتی علی آباد گرمسار که درخصوص بررسی مسائل مرتبط با این شهرک، پس از ابلاغ رسمی اجرای تصویب هیئت وزیران مبنی بر الحاق مجدد شهرک صنعتی علی آباد به شهرستان گرمسار برگزار شده بود اظهار داشت: برای تولید بیشتر و بهبود فضای کسب و کار بایستی تعامل و همکاری با جهادگران عرصه اقتصادی در استان افزایش یابد.

وی تصریح کرد: نگاه به تولید و ایجاد اشتغال در این بخش نیازمند حمایت لازم از کارفرمایان وکارآفرینان است که در این خصوص کلیه مدیران اجرایی استان آماده همکاری با صنعتگران هستند و تمامی مشکلات شهرک صنعتی علی آباد در زمینه سرمایه در گردش و تسهیلات و آب مورد نیاز این شهرک را با اولویت کاری به بانکها و سایر سازمان های مربوطه برای تسریع در حل مشکلات ابلاغ خواهیم کرد.

مشکلات شهرک صنعتی علی آباد نیازمند راه حل مثبت و منطقی

فرماندار شهرستان گرمسار نیز در این جلسه گفت: شهرک صنعتی علی آباد یکی از شهرک های صنعتی خوب کشور و استان است که راه حل مثبت و منطقی برای رفع مسائل این شهرک نیاز است.

داریوش طاهری با یادآوری اینکه شهرک صنعتی علی آباد با مساحت 370 هکتار براساس مصوبه مجلس بمنظور کاهش آلایندگی زیست محیطی تهران در سال 70 در فاصله 40 کیلومتری گرمسار در اراضی این شهرستان استقرار و تاسیس شد تصریح کرد: ولیکن بعلت انتقال صنایع آلاینده، اداره شهرک صنعتی علی آباد با اداره شرکت شهرک ها و سازمان صنایع و محیط زیست و ... استان تهران بود.

وی گفت: از 245 هکتار از زمین های قابل واگذاری شهرک صنعتی علی آباد، 230 هکتار آن واگذار شده است و الباقی زمین های آن نیازمند انجام زیر ساخت ها است و در حال حاضر 359 واحد صنعتی با نیروی کارگری چهار هزار و 436 نفر است که صرفا 12 الی 15 درصد نیروی اشتغال بکار آن بومی شهرستان گرمسار هستند.

کمبود آب مهمترین مشکل شهرک صنعتی علی آباد/ انتقال آب از شهرک صنعتی خوارزمی استان تهران

فرماندار شهرستان گرمسار اضافه کرد: مهمترین مشکلات شهرک صنعتی علی آباد، کمبود آب شرب و مصرفی است که بایستی حتما مدنظر مسئولان باشد تا  این مشکلات به حداقل برسد و در برخی موارد هم دو استانی بودن شهرک باید تعیین تکلیف شود.

طاهری تصریح کرد: به منظور تامین آب مورد نیاز این شهرک صنعتی 28 تا 30 لیتر آب در ثانیه از شهرک صنعتی خوارزمی استان تهران خریداری شده است که بزودی اجرایی خواهد شد.

وی گفت: نیاز به ارائه خدمات بهتر و روانتر به صاحبان صنایع شهرک صنعتی علی آباد برای احساس آرامش آنان است که در این خصوص بایستی دسترسی به بانک های عامل استان های سمنان و تهران برای دریافت تسهیلات بانکی آسان شود.

فرماندار شهرستان گرمسار همچنین معرفی نیروهای آموزش دیده و متخصص به صنایع این شهرک صنعتی را از دیگر موارد مورد نیاز ذکر کرد و گفت: در جبهه اقتصادی باید تمام توانمان برای ارائه خدمت به تولید بکار گرفته شود تا به اقتصاد کشور کمک و رونق بخشیده شود.

20 شهرک و ناحیه صنعتی در استان سمنان فعالیت می کنند

صادقی رئیس شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان هم در این جلسه گفت: این استان دارای 20 شهرک و ناحیه صنعتی در چهار هزار از اراضی این استان با بیش از دو هزار واحد صنعتی است.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان نیز در این نشست اظهار داشت: جذب سرمایه گذار در استان و شهرستان گرمسار و استقبال از صاحبان صنایع از جمله اهداف این سازمان است.همچنین قریب به پنجاه هزار نفر در بخش صنعت استان اشتغال بکار دارند.

بهروز اسودی در خاتمه تاکید کرد: با توجه به استقرار قابل توجه صنایع در شهرستان گرمسار و الحاق مجدد شهرک صنعتی علی آباد به این شهرستان، ساختار اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گرمسار نیازمند تقویت و نگاه ویژه برای ارائه خدمات است زیرا بار زیادی از خدمات صنایع در این منطقه است.

کد خبر 2351052

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha