به گزارش خبرنگار مهر، جمال پیری قبل از ظهر یکشنبه در جلسه ستاد ریشهکنی بیسوادی در شهرستان میانه اظهار داشت: هم اکنون وضعیت کنونی بی سوادی در استان مناسب نبوده و باید با همکاری و به کار بستن توان تمامی ارگان ها در راستای مبارزه با این معضل گام برداریم.
وی ادامه داد: در این زمینه منابع محدود بوده و تعداد بی سوادان در استان زیاد است به همین دلیل مبارزه با بی سوادی در تمامی نقاط استان امکان پذیر نبوده و به تدریج در پی رفع این مشکل هستیم.
پیری با اشاره به ضرورت اجرای طرح سواد آموزی در روستاهای استان گفت: باید برای جذب زنان بیسواد روستایی برنامهریزی دقیقی صورت پذیرد که در این زمینه برنامههای اجرا شده در شهرستانهای موفق استان الگو و راهکاری مناسب و عملی برای میانه خواهد بود.
وی افزود: اما شهرستان میانه با 9 هزار و 856 نفر بیسواد بیشترین تعداد بی سوادان را در سطح استان دارد که باید در این زمینه مسئولان آموزش و پرورش میانه همکاری خود را با ما بیشتر کرده و در راستای پایین آوردن تعداد بی سوادان این شهرستان تلاش کنند.
معاون سوادآموزی ادارهکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: در میان این تعداد بی سوادان، شش هزار و 199 نفر از جامعه زنان و سه هزار و 666 نفر را مردان تشکیل می دهند.
وی با اشاره به طرح باسواد کردن اولیای بی سواد دانش آموزان در استان گفت: خوشبختانه این طرح با استقبال بسیار خوبی از طرف اولیای بی سواد دانش آموزان روبرو شده است که در صورت همکاری تمامی نهادها شاهد روی آوردن بیشتر اولیای دانش آموزان به این طرح خواهیم بود.
پیری در پایان عنوان کرد: نقش شوراهای اسلامی شهر و روستا در این زمینه بی بدیل بوده و این افراد باید نسبت به شناسایی افراد بی سواد و هماهنگی بین دستگاه ها برای مبارزه با این معضل اقدام کنند.
نظر شما