۲۶ مرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۴۹

رايزني استاندار قم با اصفهان براي سرمايه‌گذاري در صنعت فولاد

رايزني استاندار قم با اصفهان براي سرمايه‌گذاري در صنعت فولاد

اصفهان - خبرگزاری مهر: استاندار قم با اشاره به این که صنعتگران استان قم بسیار مایلند تا از تجربیات صنعت فولاد در اصفهان و متخصصان این بخش استفاده کنند، گفت: یکی از شهرک های صنعتی استان قم به صنعت فولاد اختصاص یافته که ظرفیت پذیرش واحدهای فعال در این زمینه را دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، استاندار قم به اتفاق معاونین خود و شهردار قم، مدیران شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر قم از هشتمین نمایشگاه بین المللی فولاد و متالورژی در اصفهان بازدید کردند. 

این هیأت بلندپایه با هدف جذب سرمایه گذاری های استان اصفهان در صنعت فولاد قم و استفاده از تجربیات این استان، از نمایشگاه فولاد اصفهان بازدید داشتند.  

استاندار قم در این خصوص گفت: هدف از سفر به اصفهان و بازدید از این نمایشگاه این است که بدانیم آیا ایجاد واحدهای جدید فولادی در استان قم منطقی است یا این که باید سرمایه گذاری های این استان را به سمت صنایعی با مصرف آب کم پیش برد.

حجت الاسلام محمد صادق صالحی منش با اشاره به این که صنعتگران استان قم بسیار مایلند تا از تجربیات صنعت فولاد در اصفهان و متخصصان این بخش استفاده کنند، بیان داشت: یکی از شهرک های صنعتی استان قم به صنعت فولاد اختصاص یافته که ظرفیت پذیرش واحدهای فعال در این زمینه را دارد و چنان چه برآورد ما پس از مشاوره با استان اصفهان، افزایش واحدهای جدید فولادی باشد می توان از این فضا برای توسعه هرچه بیشتر این صنعت بهره مند شد.  

وی ادامه داد: بندر خشک و منطقه صنعتی سلفچگان دارای خط لوله گاز، آب و نفت است و از نظر محور جاده های مواصلاتی نیز از موقعیت منحصر به فردی برخوردار است بنابراین می توان از این فرصت برای جذب سرمایه گذاری ها استفاده کرد.

استاندار قم استقبال مسوولین و متخصصان از نمایشگاه فولاد اصفهان را قابل توجه ارزیابی کرد.

تکمیل زنجیره صنعت فولاد قم از طریق نمایشگاه اصفهان

مدیر عامل و رییس هیأت مدیره شرکت شهرک های صنعتی استان قم در بازدید از این نمایشگاه گفت: ناحیه صنعتی نیزار در استان قم هم اکنون 6 واحد فولادی را زیر مجموعه خود دارد که بزرگ ترین آن ها واحد صنعتی فولاد غرب آسیا است. علاوه بر آن این منطقه ظرفیت گسترش و پذیرش واحدهای جدید فولادی را دارد.  

روح ا... ابراهیمی تأکید کرد: این منطقه صنعتی هزار هکتار وسعت دارد و ویژه صنایع فولادی احداث شده است.

وی اضافه کرد: در شهرک صنعتی سلفچگان با سرمایه گذاری کشور هند، تولید پروفیل آهنی و میلگرد را در برنامه داریم و هیچ محدودیتی برای جذب سرمایه گذار خارجی وجود ندارد.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان قم تصریح کرد: یکی از مهم ترین اهداف ما برای بازدید از این نمایشگاه آن هم در استان اصفهان، آشنایی با شرکت های فعال در زمینه نصب تجهیزات و تولید ماشین آلات بوده است. همچنین تصمیم داریم شرایط سرمایه گذاری در استان قم را برای صنعتگران و سرمایه گذاران تشریح و جذابیت های سرمایه گذاری در این استان را معرفی کنیم.    

وی تأکید کرد: استان قم در چهار راه مواصلاتی کشور قرار گرفته و راه عبور 17 استان کشور از این استان می گذرد. همچنین نزدیکی این استان به پایتخت به عنوان بزرگ ترین بازار مصرف کشور، مزیت مهم دیگری برای سرمایه گذاری در این استان به شمار می رود.   

ابراهیمی گفت: ما به دنبال تکمیل زنجیره ارزش خود در صنعت فولاد هستیم و از آن جا که استان اصفهان قطب فولاد کشور محسوب می شود، برای استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی مورد نیاز به خدمات و مشاوره های این استان نیاز داریم.  

طرح‌های نوسازی واحدهای تولیدی معیار اصلی پرداخت تسهیلات بانک صنعت و معدن است

محمد حسن رهباریان در نشست بررسی راهکارهای تعامل و همکاری بانک صنعت و معدن با فعالین اقتصادی اظهار کرد: طرح‌های نوسازی واحدهای تولیدی به شرط نوسازی تجهیزات تولید و ماشین‌آلات و داشتن بازار محصول مناسب، معیار اصلی پرداخت تسهیلات این بانک است.

وی از آمادگی کامل بانک صنعت و معدن برای کمک به فعالان اقتصادی استان خبر داد و گفت: عمده فعالیت این بانک در بین صنایع کوچک و متوسط متمرکز شده است.

وی یکی از وظایف این بانک را مشاوره به فعالان اقتصادی برشمرد و گفت: این بانک نسبت به این وظیفه متعهد است که در هر مرحله از تولید به واحدهای تولیدی مشاوره لازم ارایه شود.

مدیر بانک صنعت و معدن اصفهان یکی از مهم‌ترین علل افزایش معوقات بانکی را عدم مطالعه صحیح روی صنایع ایجادی دانست و افزود: واحدهای صنعتی دارای معوقه بانکی تا جای ممکن از سوی بانک با تعامل و همکاری روبرو خواهند بود.

رهباریان اذعان کرد: بانک‌ها واسطه پرداخت و دریافت وجوه هستند و با واحدهای صنعتی در مشارکتند، اگر این واحدها سودآور باشند در انتهای مشارکت سود بین بانک و واحد صنعتی تقسیم می‌شود.

وی اضافه کرد: بانک به دنبال ایده‌های نو است، اما به لحاظ قانونی این اختیار را ندارد که میزان تسهیلات را برای این ایده‌ها افزایش دهد.

رهباریان خاطر نشان کرد:از ابتدای سال تاکنون 140 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده که این میزان 140 درصد اعتبارات بانک صنعت و معدن را تشکیل می‌دهد و این اعتبارات بیشتر در سرمایه در گردش پرداخت شده است.

مدیر سرپرستی شعب بانک صنعت و معدن اصفهان گفت: طرح‌های ایجادی و نوسازی واحدهای تولیدی برای دریافت تسهیلات نیازی به گردش مالی و مانده حساب بالا ندارد.

کد خبر 2351447

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha