شبنم فاطمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامههای فرهنگی جهاد دانشگاهی قم عنوان کرد: طی سال گذشته 14 هزار فراگیر توسط این نهاد آموزش دیدند که با توجه به استقبال و مراجعات مردم طی سه ماهه نخست سال، این رقم برای سال جاری تا 20 هزار فراگیر پیش بینی میشود.
وی افزود: طی سه ماه نخست سال چهار هزار فراگیر به مراکز چهارگانه جهاد دانشگاهی قم مراجعه و در کلاسها و دورههای آموزشی حضور یافتند که نسبت به سال قبل در این بازه زمانی یک و نیم برابر رشد داشته است.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان قم تصریح کرد: دورههای آموزشی این نهاد در چهار مرکز فناوری اطلاعات، زبانهای خارجه، مراکز علوم انسانی و هنر برگزار میشود.
فاطمی با اشاره به گروههای آموزشی بیان کرد: بالغ بر 200 دوره آموزشی از سوی 2 گروه آموزشی طب سنتی و گروه فنی مهندسی برای فراگیران این مراکز برگزار میشود.
مشکل نداشتن تخصص کافی فارغ التحصیلان مراکز دانشگاهی
وی با تاکید بر رویکر آینده جهاد دانشگاهی اظهار داشت: یکی از مشکلات موجود در ادارات و بخش خصوصی نداشتن تخصص کافی فارغ التحصیلان مراکز دانشگاهی است که رویکرد آینده این سازمان، تربیت نیروی کار متخصص در رشتههای مربوطه است تا بتوان با تخصص کافی در ادارات و بخش خصوصی مشغول به کار شوند که این پروژه در دست بررسی و پژوهش است.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان قم افزود: یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری توجه به فرهنگ و اقتصاد فرهنگی کشور است که پیرو تاکیدات و رفع این دغدغه ایشان جهاد دانشگاهی قم اقدام به برگزاری سمینار گفتگو به زبان کودک و نقش قصه در انتقال فرهنگ کرده است.
فاطمی با اشاره به هدف سمینار مذکور خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این سمینار، آشنایی جوامع مخاطب کودک، از مهدکودکها و پیش دبستانیها با مقوله قصه و قصه گویی به زبان کودک است تا بتوان فرهنگ غنی ایرانی اسلامی را به درستی در قالب قصه با بیان کودکانه به کودکان منتقل کرد.
وی با بیان زمان برگزاری همایش مذکور تاکید کرد: این همایش همزمان با آغاز هفته کودک در قم یعنی اواخر شهریور و یا اوایل مهرماه از سوی جهاد دانشگاهی با همکاری مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، اداره بهزیستی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان برگزار میشود.
نظر شما