به گزارش خبرنگار مهر، مهرزاد بوستانی ظهر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی، گفت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی سازمانی با ظرفیت است که بستری برای فعال سازی و به کارگیری و اشتغال جمع کثیری از فارغ التحصیلان بخش کشاورزی است.
وی ابراز داشت: در این مدت با شهرداری، اداره کل محیط زیست، صنعت معدن و کلیه سازمان هایی که توانستند کاری را به نظام مهندسی کشاورزی واگذار کنند، ارتباط داشتیم و تعاملاتی برقرار شد که امیدواریم این تعاملات ادامه یابد و بستر ساز یک فعالیت گسترده برای انجام کاری خیلی بزرگ در استان که همان به کارگیری فارغ التحصیلان بخش کشاوری است، شود.
رئیس پیشین سازمان نظام مهندسی کشاورزی فارس گفت: نظام مهندسی از معدود سازمان های تخصصی و خصوصی است که با در آمیختن قوانین و مقررات نظام تشکیل شده که از پشتوانه ای قوی برخوردار است و در بخش های مختلف آن، بخش های دولتی حضور فعال دارند و در کم تر سازمانی چنین مبحثی دیده شده است.
بوستانی عنوان کرد: یکی اقداماتی که نیاز بود به اجرا گذاشته شود ، ساختار اصلی نظام مهندسی بود که طی سالها بخش هایی غیرفعال شده بودند و طبق اساسنامه ای که تنظیم شده شرایطی فراهم شد که هم ساختار تشکیلاتی سازمان فعال و پای ریزی شود و هم کمیته هایی که به هر جهت می توانند تصمیم گیری کنند فعال شوند و رسما به کار گرفته شوند.
وی همچنین از جمله اقدامات انجام شده در دوره خود را برشمرد و گفت: کمیته رتبه بندی و کمیته انضباطی و بدوی سازمان راه اندازی شد و همچنین با مساعدت جهاد کشاورزی کارهایی در بحث آموزش صورت گرفت که کلاس های تخصصی تشکیل شدند و تقریبا حدود 400 کارشناس در بخش های تخصصی آموزش دیدند.
رئیس پیشین سازمان نظام مهندسی کشاورزی فارس ادامه داد: با کمک مراکز آموزش دادگستری استان کلاس هایی برای آموزش موارد قانونی و حقوقی که نیاز است کارشناسان با آنها آشنا باشند برگزار شد.
بوستانی گفت: علاوه بر این کلاس های آموزشی برای کارشناسان رسمی نظام مهندسی که از پاییز شروع به کار می کنند، برگزار شد و آزمونی نیز در شهریور ماه به صورت هماهنگ با کشور انجام می شود.
وی با بیان اینکه هدف نظام مهندسی کشاورزی ایجاد اشتغال برای اعضاست، افزود: امیدواریم شرایطی فراهم شود تا عده زیادی بتوانند شاغل شوند.
رئیس پیشین نظام مهندسی همچنین گفت: شرکتهای نقشه برداری در یک چارچوب قانونی و با رعایت تمام اصول در شهرستانها راه اندازی شده است.
بوستانی تاکید کرد: سازمان نظام مهندس مهندسی به عنوان بستر سازی برای فعال سازی ایده ای است که سالهای سال کمبود آن در بخش کشاورزی احساس می شود که آن هم حضور نیروهای فعال در مزارع و کارهای تولیدی است.
وی گفت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی 13 هزار نفر نیروی متخصص دارد که حدود شش هفت هزار نفر آنها جویای کار هستند که امیدواریم در شرایطی که دستگاه های دولتی امکان گرفتن نیرو برایشان فراهم نیست، این افراد بتوانند فعال شوند.
تشکیل 12 تیم تخصصی در سازمان نظام مهندسی کشاورزی
رئیس جدید سازمان نظام مهندسی کشاورزی فارس نیز با ابراز امیدواری از اینکه کارگروه های تخصصی به مجموعه ای از فعالیتهای اجرایی و مهندسی تبدیل می انجامد، گفت: 12 تیم تخصصی به عنوان کمیته های تخصصی سازمان شرح وظایف و خدماتشان ردیف شده که شامل کارگروه زراعت، باغبانی، آب، خاک، گیاه پزشکی، اقتصاد، ماشین آلات، زمین، منابع طبیعی و محیط زیست، صنایع غذایی و امور دام هستند.
احمدرضا آزادی افزود: کار این کارگروه ها مجموعه ای از فعالیت های اجرایی و مهندسی است که بتواند هم وضعیت فعلی کشاورزی را متحول کند هم اینکه شعبه های جدیدی را در بخش کشاورزی ایجاد کند و سلامت و مهندسی تولید را در نظر داشته باشد.
وی گفت: همچنین کمیته ای برای سازماندهی 12 تیم تخصصی تشکیل شود.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی فارس همچنین گفت: یک کمیته تلفیق و تصویب خواهیم داشت که هم به نوعی در ارتباط با شورای نظام مهندسی و هم تایید کننده و تصویب کننده طرح هایی که در کارگروه های مطح می شوند.
آزادی درباره سازمان نظام مهندسی گفت: نظام مهندسی بخش کوچکی از کشاورزی در استان نیست بلکه بخش جامعی از جهادسازندگی، محیط زیست و وزارت علوم است که باید کار مهندسی را در بخش کشاورزی انجام دهد و مهم ترین وظیفه آن حمایت از کشاورزی استان، افزایش تولید و بهره وری و مهندسی کردن کار کشاورزی است به نحوی که وزارت علوم مسائل فنی و سازمان محیط زیست کارهای آن را به لحاظ پایداری و حفظ سلامت آب و خاک تایید کند.
وی ادامه داد: بنابراین می بینیم که کار بسیار سنگینی است و توان بالایی به لحاظ علمی و تخصصی نیاز دارد تا بتوانیم این وظیفه مهم را انجام دهیم.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی فارس با بیان اینکه افزایش بهره وری وظیفه اصلی نظام مهندسی است، گفت: وظیفه ثانوی نظام مهندسی حمایت از حقوق بهره برداران کشاورزی در بخش کشاورزی و حقوق اعضای سازمان نظام مهندسی است که همان بحث شغل و ایجاد اشتغال است که ما اگر بخواهیم نظام کشاورزی را مهندسی کنیم به شکل خود به خود به آن شش هزار نفر جویای کار نیاز خواهیم داشت به طوری که امکان دارد حتی کمبود نیرو هم داشته باشیم.
آزادی گفت: سعی کنیم اطلاعات کشاورزی را در اینترنت در اختیار مردم قرار دهیم.
وی تاکید کرد: اگر بخواهیم همه توانمندی ها را به کار گیریم و همه کاری انجام دهیم این مبحث امکان پذیر نیست مگر اینکه شعار همه با هم جهاد کشاورزی را به کارگیریم.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی همچنین بیان کرد: من در سازمان جهاد کشاورزی جزو نفرات برتر نیستم ولی به شکل مشارکتی کار کرده ام و جایگاهی برای تشکل ها برخوردارم.
نظر شما