به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه السادات حسینی پیش از ظهر سهشنبه در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: با وجود مشکلاتی که در جامعه شاهد بودیم با فعالیت های پژوهشی که صورت گرفته است سعی کردیم بتوانیم مشکلات را بررسی کنیم تا بتوانیم مشکلات و آسیب های بانوان را حل کرده و در این راستا قدم برداریم.
وی با اشاره به اینکه اداره امور بانوان استانداری کرمان از نیمه خرداد کار خود را شروع کرده است، افزود: حمایت و توجه استاندار به نقش بانوان در مباحث اقتصادی و تربیتی و فرهنگی نقش موثری داشته است.
حسینی بیان داشت: اگر محور مسائل فرهنگی، اقتصادی، خانوادگی را سیاست قرار دهیم با مشکل مواجه میشویم.
این مسئول در ادامه گفت: مسائل فرهنگی و اجتماعی باید بدون افراط و تفریط و بدون نگاه های سیاسی و فرا جناحی به کار برده شود.
مدیرکل امور بانوان استانداری کرمان ابراز داشت: وحدت و انسجام میان مسئولین و مدیرکل های مختلف مرتبط در حوزه اداره امور زنان بایستی پررنگ تر باشد.
وی با اشاره به اینکه برخی نسبت به فعالیت بانوان نگاه های کلیشه ای دارند، تصریح کرد: نقش زن معمولا در مقامهای نهادینه شده مانند همسر داری، فرزند داری و خانه داری تعریف شده است.
حسینی در ادامه مطلب خود اظهار داشت: اما زنان هم در این جامعه با توجه به تغییر ساختارهای اجتماعی میتوانند با حفظ شئونات اسلامی ورود پیدا کنند و به جامعه کمک کنند تا آسیبهای اجتماعی را کاهش دهند.
این مسئول افزود: استان کرمان یکی از پهناورترین استانهای کشور است و سال هاست که قرار است این استان به دو قسمت شمال و جنوب تفکیک شود امیدواریم در این دولت تدبیر و امید این کار اجرایی شود.
مدیرکل امور بانوان استانداری کرمان گفت: تفکیک نکردن شمال و جنوب استان کرمان گستردگی جمعیت آسیبهای اجتماعی و فرهنگی را نسبت به سایر استانها بیشتر خواهد کرد.
حسینی با اشاره به اینکه باید در حوزه اعتبارات و بودجه نگاه ویژهای به استان کرمان و دفاتر بخش زنان شود، بیان داشت: اگر اختیارات و اعتبارات بیشتر شود مسئولین بهتر میتوانند مشکلات را حل کنند.
وی با اشاره به اینکه بانوان محور خانواده هستند افزود: اگر ما در مورد مسائل و مشکلات جامعه به صورت علمی وارد نشویم برنامهریزی بی نتیجه خواهد بود.
مدیرکل امور بانوان استانداری کرمان تصریح کرد: در هفته دولت از جلد اول مثلث توصیه فرهنگی و اقتصاد خانواده رونمایی می شود.
وی در ادامه اذعان داشت: شاید استفاده از تکنولوژی و فناوری و فضای سایبری برای جامعه آسیب هایی به وجود آورده باشد اما باید بتوانیم این ابزار را به یک فرصت تبدیل کنیم.
این مسئول با اشاره به اینکه در هفته دولت ازفضای سایبری در حوزه زنان رونمایی خواهد شد افزود: اصحاب رسانه می توانند در این فضای سایبری به اداره امور بانوان بسیار کمک کنند.
حسینی با اشاره به اینکه اهداف و برنامه های بلند مدت و کوتاه مدت باید به صورت علمی برگزار شود گفت: لازم است مدیران به بانوان توانمند اعتماد کنند.
مشارکت 60 درصدی بانوان در دانشگاه ها
مدیرکل امور بانوان استانداری کرمان با اشاره به اینکه در دانشگاه ها مشارکت بانوان بیش از 60 درصد است، اظهار داشت: دانش معرفت افزایی، بینش و نگرش، رویش و آگاه سازی سه نقش مهم است که در حوزه زنان باید اتفاق بیفتد.
وی ابراز داشت: باید در حوزه اقتصادی و اشتغال زایی برای جوانان تلاش و همت جدی صورت گیرد زیرا باعث کاهش آسیب های اجتماعی و بهداشت روانی در جامعه است.
این مسئول با اشاره به اینکه برنامه ها باید از حالت نمایشی و همایشی خارج شوند تصریح کرد: اگر برنامه ها با رویکردی علمی، پژوهشی و آموزشی صورت گیرد بسیاری از هزینه ها کاهش پیدا می کنند.
حسینی افزود: مدیریت بانوان در غیاب همسرانشان در هشت سال دفاع مقدس بسیار تاثیر گذار بوده است.
لزوم تغییر نگرش جامعه در خصوص بانوان
مدیرکل امور بانوان استانداری کرمان گفت: در جامعه ما بحث تفریح و نشاط بسیار کمرنگ است اگر هر دستگاه دولتی ساعاتی در روز را برای ورزش بانوان در محیط کار خود اختصاص دهند مشکل افسردگی بانوان حل خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه سازمان ها می توانند سالی یک بار برای بانوان اداره خود چکاپ کامل در نظر گیرند اذعان داشت: ما باید در جامعه باورمان را نسبت به بانوان ها تغییر دهیم و خانواده ها می توانند در این امر موثر باشند.
نظر شما