به گزارش خبرنگار مهر، کریم آزادگان عصر چهارشنبه در هفدهمین جلسه کمیته جلب مشارکت توسعه مولدهای مقیاس کوچک برق در استان افزود: تولید برق یکی از زیرساخت های اصلی توسعه و مصرف این مهم یکی از شاخص های توسعه یافتگی محسوب می شود.
وی همچنین اظهارداشت: اغلب کشورهای توسعه یافته در تولید و مصرف برق به راندمان بالا و نداشتن عوارض زیست محیطی توجه بسیار دارند و از اینرو مولدهای مقیاس کوچک به دلیل داشتن این مشخصه ها، حائز اهمیت هستند.
مدیرعامل برق منطقه ای گیلان گفت: مولدهای مقیاس کوچک از مزیتهای غیرقابل انکاری در تامین و تولید برق نسبت به سایر نیروگاهها برخوردارند.
وی افزود: راندمان بالا، کاهش تلفات برق، نداشتن عوارض زیست محیطی، قابلیت مدیریت مصرف توسط مصرف کننده و در نهایت نقش این نیروگاهها در پدافند غیرعامل از مزیت های این مولدها محسوب می شود.
آزادگان بیان داشت: توسعه مولدهای مقیاس کوچک گره گشای بسیاری از مشکلات صنعت برق کشور هستند و سرمایه گذاری در این بخش می تواند ضمن جلوگیری از میلیاردها ریال هدر رفت انرژی، مسیر توسعه پایدار کشور را نیز هموار کند.
وی گفت: با تقاضای شرکت شن باد گستر فتح با توجه به ابطال موافقتنامه های صادر شده در سالهای 89 و 90 برای شرکت مزبور به دلیل عدم انجام پیگیری های لازم در تهیه مستندات مورد نیاز برای صدور پروانه احداث و علی رغم تمدید بعضی از موافقتنامه های مزبور، موافقت نشد.
مدیر عامل برق منطقه ای گیلان اظهارداشت: با تقاضای شرکت شیرزاد برای احداث مولد در مجموع به ظرفیت 50 مگاوات به شرح پست شهر صنعتی صومعه سرا به مقدار 15 مگاوات، نقره ده آستانه به میزان 15 مگاوات و شهر آستارا به میزان 20 مگاوات موافقت شد.
وی تصریح کرد: همچنین در این جلسه تقاضای شرکت تعاونی و توزیعی کارگران نیروگاه گازی رشت به دلیل شاغل بودن هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مزبور در شرکت برق منطقه ای گیلان برای بررسی بیشتر در حال اقدام و در مورد پست بی بی حوریه، با توجه به در تصرف بودن بخش عمده ای از زمین پست توسط شرکت توزیع نیروی برق گیلان موضوع تملک و تخلیه شرکت مزبور از طریق دفتر حقوقی شرکت مورد پیگیری قرار گرفت.
آزادگان ادامه داد: صنعت برق به عنوان صنعت زیربنایی و مادر نقش مهمی در توسعه اقتصادی و رفاه جوامع دارد.
وی اذعان داشت: در کشور صنعت برق دارای جایگاه ویژهای است و خوشبختانه حساسیت و اثرگذاریِ مشکلات این صنعت بر سایر بخشهای جامعه، مورد توجه مسئولان و دستاندرکاران مربوطه است.
مدیرعامل برق منطقه ای گیلان افزود: تامین نیروی برق مورد نیاز مستلزم سرمایهگذاریهای بزرگ برای احداث، بهره برداری، نگهداری، تولید، ذخیره، انتقال، توزیع برق و تاسیسات مربوط به آن است.
وی یادآورشد: با توجه به نقش حیاتی انرژی الکتریسیته در ساختار زیر بنایی صنعت و اقتصاد استان و کشور و همچنین نقش این در رشد و توسعه اقتصادی، رفاه اجتماعی، بهبود کیفیت زندگی و امنیت یک جامعه ایفا میکند.
نظر شما