دكتر مجيد ابهري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : در رابطه با طرح برخورد با مزاحمان خياباني كه در راستاي ايجاد امنيت اجتماعي اجرا مي شود تنها نيروي انتظامي نبايد درگير باشد بلكه 23 نهاد و سازماني كه در رابطه با پيشگيري و مقابله با آسيب هاي اجتماعي فعاليت مي كنند نيز بايد وارد عمل شوند.
وي با بيان اينكه بايد علت ظهور و گسترش اراذل اوباش و مزاحمان خياباني در جامعه مشخص گردد افزود : گستردگي و افزايش تعداد اراذل اوباش بايد توسط كارشناسان مورد بررسي و تحليل جدي قرار گيرد تا بتوان به نوعي مانع از گسترش ريشه هاي افزايش مزاحمان خياباني شد .
اين آسيب شناس اجتماعي به مدت محدود اجراي طرح برخورد با اراذل اوباش اشاره كرد و گفت : وجود مزاحمان خياباني يك معضل اجتماعي محسوب مي شود و بايد به صورت سراسري در كشور با آن برخورد نمود و نبايد به مدت زمان خاصي محدود شود.
ابهري در ادامه گفت : هر روزه تعداد كثيري به عنوان اراذل اوباش دستگير مي شوند اما به درستي مشخص نيست اين افراد براي چه مدتي بازداشت خواهند بود و در صورتي كه قرار باشد اين افراد پس از مدت زماني كوتاهي مجدد آزاد شوند به طور حتم دستگيري آنان بي فايده خواهد بود.
وي تصريح كرد : ارجاع به زندان و به محلي كه مي تواند مهد بد آموزي باشد قطعا نمي تواند راهكار مناسبي براي برخورد با مزاحمان خياباني باشد همچنين نگهداري اين افراد در مراكز خاص تنها باعث آشنايي اين قشر با يكديگر و آموزش راههاي مختلف خلاف خواهد شد.
استاد دانشگاه و آسيب شناس مسائل اجتماعي با تاكيد بر اينكه طرح برخورد با مزاحمان خياباني نيازمند يك حركت جامع است گفت : با توجه به ابعاد مختلف آسيب شناسي ، حضور شهرداري ، قوه قضاييه و ستاد احياء امر به معروف در كنار نيروي انتظامي امري ضروري است در غير اين صورت اين حركت در دراز مدت تنها باعث گستاخي و گستردگي اين گروههاي اجتماعي در جامعه خواهد شد.
وي خاطر نشان كرد : طبقه بندي ، ساماندهي و بازپروري اراذل اوباش بايد مورد توجه جدي قرار گيرد و ضمن بررسي و تحليل وضعيت و علت روي آوردن آنان به اعمال خلاف بايد از وجود آنان براي مشاغل مختلف استفاده نمود.
نظر شما