به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام محمدحسن ابوترابیفرد ظهر يكشنبه در بیست و دومین جشنواره سراسری فرهنگی، هنری دانشجویان فنی و حرفهای در دانشگاه فردوسی مشهد، اظهار کرد: مقوله ايمان عزم انسان را برای حرکت علمی مضاعف میکند و اين امر انسان را برای سلوک در راه مدیریت خواهد كرد.
وي با بيان اينكه ایمان نتیجه پیوند علم و عمل است، افزود: علم يافتن نسبت به مسئله اي خاص و عمل به آن ثمره ایمان است و اهل معرفت برای رسیدن به مدارج ایمان ابتدا به علم رسیده و سپس در آن مسير حركت ميكنند.
نايب رئیس مجلس شورای اسلامی تصريح كرد: به هر ميزان كه مراتب ایمان انسان به خدا ارتقا یابد تحولي اساسي در زندگي آدمي رخ ميدهد و بهعنوان نمونه اگر امام راحل انقلاب بزرگي را در ایران به ثمر رساند به خاطر ایمان و معرفتشان بود.
حجتالاسلام ابوترابيفرد يادآور شد: در قرآن ایمان و عمل در كنار هم قرار دارد زيرا ایمان قله علم، و عمل صالح شعاعی از معرفت است و براين اساس خداوند در قرآن نقشه راهی برای انسانها در راستای حیات بهتر تعریف کرده است.
وي يادآور شد: به هر ميزان سطح علم عميق باشد عمل در افق بالاتر قرار میگیرد و بيترديد عمل آنگاه که پشتوانه علمی و معرفتی داشته باشد ظرفیت عمل صالح را به دست میآورد.
نايب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به حايت طيبه عنوان كرد: حیات طیبه نیازهای روحی و جسمی بشر را تامین ميكند و به تعبير ديگر حیات طیبه نتیجه عمل طیبه بوده و ثمره آن حیات ابدی و سرمدی در عالم آخرت است.
وي تصريح كرد: استفاده از قرآن براي چگونه زیستن و حركت در مسير حيات طيبه ضروري است و بهترین زندگی و حیات آرزوی هر انسان عاقل و متفکر است و بايد اين نكته را هم در نظر داشت كه تربیت شده به تربیت دینی و الهی به حیات طیبه میرسد.
حجت الاسلام ابوترابي فرد تاكيد كرد: چگونه زیستن و مردن در اختیار بشر است و آدمي میتواند برای چگونه زیستن خویش بهترین راه را انتخاب کند و با استناد به آموزههای دینی و قرآن، راه درست را برگزیند.
وي تربيت ديني را اصلي اساسي در حيات طيبه دانست و يادآور شد: در جلسه استیضاح وزیر علوم مي توان به اين نكته اشاره كرد كه سخن گفتن وی در چارچوب اخلاق و دانش بود و از تربیت دینی به هيچ وجه فاصله نگرفت.
نايب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار كرد: هر عمل صالح گامی بلند برای رسیدن به صلاح و کمال است بنابراين جامعه مورد انتظار در نظام اسلامی باید چنین جامعهای باشد.
حجتالاسلام ابوترابيفرد بيان كرد: تمام دانشگاهها به ويژه دانشگاه فنی و حرفهای باید براي تربیت جوانان و دانشجویان برنامه داشته باشند و كاري كنند كه با استفاده از علوم کاربردی؛ کشور ما برای رسیدن به توسعه پيشگام باشد چرا كه در حال حاضر به صورت جدی نیازمند تربیت دانشجویانی براي حل مشكلات در عرصه تولید و اقتصاد هستيم.
نظر شما