به گزارش خبرنگار مهر، علي اصغر نقي ئي ظهر يك شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر دو هزار و 697 فقره پروانه تاسيس صنعتي و كوچك روستايي با اعتباري بالغ بر 353 ميليارد تومان با اشتغال چهار هزار و 477 نفر نيروي كاري صادر شده است.
وي افزود: اين مجوزها در بخش هاي دام و طيور، مرغداري صنعتي، توليد و پرورش ماهي قزل آلا و زينتي، پرورش شتر مرغ، احداث و احياي باغ ها و مزارع، طرح هاي صنايع تبديلي با عنوان فرآوري محصولات خام زراعي و دامي، طرح هاي مكانيزاسيون و خريد كومباين و تراكتور، كلينيك هاي پزشكي و دامپزشكي و غيره است كه اكنون در حال اجراست و ظرف دو سال آينده به بهره برداري مي رسد.
مدير امور سرمايه گذاري جهاد كشاورزي استان همدان ادامه داد: در سال 92 نيز دو هزار و 871 فقره پروانه صنعتي و كوچك روستايي بالغ بر 152 ميليارد تومان با سه هزار و 438 نفر نيروي اشتغال مستقيم و همچنين تحقق اشتغال صد در صد پنج هزار و 170 نفر به بهره برداري رسيد.
نقي ئي در ادامه به تسهيلات بانكي در نظر گرفته شده براي بخش خصوصي اشاره كرد و گفت: از سال 90 از سوي دولت صندوق توسعه ملي برپا گشته و در سال 91 عملياتي شده است.
وي افزود: از اعتبار سال 90 حدود 110 ميليارد تومان با عامليت بانك هاي كشاورزي، سپه و صندوق توسعه كشاورزي در زمينه هاي دام و طيور، مكانيزاسيون كشاورزي، بخش گلخانه و غيره جذب گرديد.
مدير امور سرمايه گذاري جهاد كشاورزي استان همدان در رابطه با اعتباراتي كه در سال 92 در اختيار جهاد كشاورزي گذاشته شد عنوان كرد: از مبلغ 232 ميليارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده براي سال گذشته حدود 87 درصد كاملا جذب شده و پيش بيني مي شود اين بودجه به ميزان 210 ميليارد تومان بسته شود.
نقي ئي با اعلام اينكه صندوق توسعه ملي از سوي دولت براي اولين بار صورت گرفته است گفت: طبق قانون بودجه سال 93 با حداقل 28 ميليارد تومان سهميه ابلاغي مشخص گرديده است كه حدود 67 درصد از سهم ابلاغي تاكنون تصويب شده است.
وي افزود: در حال حاضر پرونده هايي با اعتبار 146 ميليارد و 400 ميليون تومان از سوي جهاد كشاورزي استان به صندوق توسعه ملي معرفي شده است.
مدير امور سرمايه گذاري جهاد كشاورزي استان همدان با اشاره به خط ويژه مكانيزاسيون با نرخ 16 و نيم درصد براي خريد ماشين آلات كشاورزي، كومباين و تراكتور با بازپرداخت پنج ساله گفت: 41 ميليارد و 500 ميليون تومان اعتبار به اين بخش تعلق گرفته است.
نقي ئي به اعتبار سرمايه گردش براي توليد كنندگان بذر اشاره و عنوان كرد: حدود 12 ميليارد تومان اعتبار در اين زمينه به استان ابلاغ شده كه براي شش واحد توليد كننده بذر استاني تا آخر شهريور ماه جذب خواهد شد و عامليت بانك ها نيز مشخص شده است.
وي همچنين به تسهيلات خط ويژه كشت هاي پاييزه از جمله گندم و جو اشاره داشت و افزود: 120 ميليارد تومان سال گذشته نيز در اين زمينه جذب شد.
نظر شما