به گزارش خبرگزاری مهر،احمد شجاعي در این باره اظهار داشت:جاي تأسف است كه با توجه به شرايط موجود و نقائص و كاستي هاي گذشته بخش عمده اي از انرژي و زمان مديران عالي سازمان صرف پيگيري حقوق كاركنان سازمان مي شود و اين در حالي است كه در سازماني با فعاليت هاي علمي گسترده، به جاي صرف انرژي براي رفع مشكلات معيشتي همكاران و حفظ انگيزه تداوم فعاليت در سازمان بايد تلاش ها معطوف به افزايش كيفيت فعاليت ها و سطح علمي سازمان شود.
شجاعي اقدامات انجام شده در سانحه هوايي اخير را از مصاديق فعاليت هاي چشمگير سازمان دانست و گفت: با نگاهي به اقدامات مشابه در كل دنيا و مقايسه آن با فعاليت هاي پزشكي قانوني در سانحه سقوط هواپيماي ايران 140، چه از منظر علمي و چه از نظر مدت زماني صرف شده، مي توان به بزرگي فعاليت پزشكان و عوامل مركز تشخيصي آزمايشگاهي استان تهران پي برد.
رييس سازمان پزشكي قانوني كشور در پايان اين مراسم، از پزشكان و كاركنان مركز تشخيصي آزمايشگاهي استان تهران (كهريزك)، به دليل تلاش فوق العاده و شبانه روزي كه به كشف هويت متوفيات حادثه از طريق آزمايش هاي DNA منجر شد، تقدير و تشكر كرد.
گفتني است طي دو سال گذشته 9 مركز ژنتيك قانوني براي تشكيل بانك هويت ژنتيك ايران در 9 استان كشور تجهيز شده است كه مركز تشخيصي آزمايشگاهي استان تهران با در اختيار داشتن امكانات لازم، يكي از اين 9 مركز به شمار مي رود.
رئیس سازمان پزشکی قانونی گفت: در كشور با رقابت نانوشته اي در بحث حقوق و مزايا مواجهيم كه منجر به ناهمگوني در پرداخت ها و به تبع آن كاهش انگيزه نيروي متخصص و پزشكان سازمان شده است.
کد خبر 2362937
نظر شما