به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم فتایی عصر سه شنبه در نشست مشترک با روسای دانشگاه، مسئولان HSE صنایع و تشکل های غیر دولتی محیط زیست تصریح کرد: استفاده بی رویه از منابع آبی این دشت در سال های گذشته موجب شده است خطر فرونشست پیش بینی شود.
وی با بیان اینکه طبق مطالعات صورت گرفته فرونشست 1.5 متری این دشت انتظار می رود، اضافه کرد: باید نسبت به ممانعت از این مهم اقدام جدی صورت گیرد.
به گفته فتایی در انجام تحقیقات زیست محیطی دانشجویان در نمونه برداری دچار مشکل می شوند و در عین حال تحقیقات صورت گرفته نشان می دهد بازنگری در برنامه های مصرف منابع زیست محیطی ضرورت ویژه دارد.
وی با بیان اینکه در شمال استان نیز ارس آلوده به سموم شیمیایی است، اضافه کرد: حتی آلودگی از کشورهای دیگر مانند ارمنستان نیز در این رودخانه منتقل می شود.
این استاد دانشگاه خواستار احیای گونه درمعرض انقراض آهوی مغان شد و ادامه داد: مشکل اساسی دیگر محیط زیست استان آلودگی فاضلاب های شهرک های صنعتی به فلزات سنگین است.
فتایی با یادآوری مرگ میلیون ها ماهی رودخانه قره سو به دلیل آلودگی فاضلاب تصفیه خانه اردبیل، تصریح کرد: مقرر شده بود که تصفیه خانه شهرک صنعتی شماره دو آب دو تالاب را تامین کند که در عمل نتیجه عکس از این ایده گرفتیم.
نصب سیستم مانیتورینگ آلودگی هوا در سالم ترین نقطه شهر
مدیر گروه محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی استان در ادامه به وضعیت آلودگی هوای استان اشاره کرد و افزود: دستگاه سیستم مانیتورنیگ که از قضا غیر فعال است در سالم ترین نقطه شهر نصب شده است.
وی تاکید کرد: تمامی این چالش ها توجه به تخصیص بودجه زیست محیطی این استان را ضروری ساخته و توسعه متوازن شورابیل، احیای اکوسیستم نئور و مشخص کردن مکان مناسب دفن زباله با توجه به دفن های تلمباری در استان نیازمند تامین اعتبارات لازم است.
نظر شما