۱۲ شهریور ۱۳۹۳، ۹:۰۵

آخوند زاده:

ایران در تولیدات علمی بخش پزشکی رتبه 17 دنیا را دارد/ ارسال 1700 مقاله به کنگره پژوهش های سالانه دانشجویان

ایران در تولیدات علمی بخش پزشکی رتبه 17 دنیا را دارد/ ارسال 1700 مقاله به کنگره پژوهش های سالانه دانشجویان

شاهرود – خبرگزاری مهر: قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با اشاره به اینکه بخش پزشکی کمتر از 20 درصد سهم دانشگاه های کشور در جذب دانشجو و 13 درصد اعتبارات بخش پژوهش را به خود اختصاص داده گفت: با وجود کمبودهای موجود از نظر تولید علمی رتبه 17 دنیا در سال 2012 و 2013 را داریم و از بسیاری کشورهای پیشرفته جهان در این زمینه جلوتر هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، شاهین آخوند زاده شامگاه سه شنبه در پانزدهمین کنگره پژوهش های سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود که در تالار شقایق های دانشگاه این شهر برگزار شد ضمن تاکید بر اینکه ایران از نظر تولیدات علمی رتبه 17 دنیا را دارد افزود: محقق با توکل بر خدا، در نتیجه فعالیت پژوهشی خود صبر و شکیبایی، پشتکار و کار گروهی، تواضع و فروتنی می آموزد.

وی با تاکید بر اینکه پژوهش در علم و صنعت نشاط می آورد و یک کار فرهنگی است خاطرنشان کرد: اولین کار در دانشگاه های کشور باید پژوهش باشد تا بتوان از این راه بخش فرهنگ و اقتصاد جامعه را توسعه داد.

ارسال بیش از 1700 عنوان مقاله از سراسر کشور به کنگره دانشجویان علوم پزشکی

قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحقیقات را دارای ارزش افزوده برای تک تک آحاد مردم جامعه دانست تصریح کرد: 40 درصد تولیدات علمی کشور مربوط به بخش پزشکی و دانشجویان موفق و پرتلاش ماست.

آخوند زاده با بیان این مطلب که یک هزار و 700 عنوان مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه کنگره ارسال شده عنوان کرد: از این تعداد 400 عنوان مقاله برای ارائه به صورت شفاهی و پوستر انتخاب شده و در پایان این کنگره به برگزیدگان هدایایی اهدا خواهد شد.

وی با اعلام این خبر خوش که با کمک وزارت بهداشت میزان هدایای این کنگره به دو برابر افزایش خواهد یافت اذعان داشت: یکی دیگر از جوائز این جشنواره که به 14 نفر از برگزیدگان اعطا خواهد شد برگزاری ورک شاپی به زبان انگلیسی به صورت بین المللی خواهد بود.

شاهرود دستاوردهای عظیمی در تربیت چهره های موفق داشته است

معاون استاندار سمنان و فرمانده ویژه شهرستان شاهرود نیز در این مراسم این شهر را شهر عالم پرور و عالم خیز معرفی کرد و یادآور شد: وجود دانشکده های مختلف فنی، مهندسی، پزشکی و ... در این شهرستان باعث پیشرفت و تجلی بیشتر توانایی های منطقه شده است.

سید محمد رضا هاشمی، تربیت عالمان بی شماری چون حضرات آیات شاهرودی، اشرفی، جناتی، نظری و ... که تک تک ایشان در آسمان بیکران جهان تشیع می درخشند، هنرمندان کشوری مانند داوود میرباقری و پزشکان سرشناس در کشور مانند دکتر فرهادی و یارمحمدی را از دستاوردهای علمی، هنری و فرهنگی شهرستان برشمرد و اظهار داشت: شاهرود در بخش کشاورزی نیز بخش قابل توجهی از نیازمندی استان و بالاخص زردآلو و انگور کشور را تولید می کند.

وی شهرستان شاهرود را با منابع طبیعی و محیط زیست متنوع و دل انگیز آن معرفی کرد و ابراز داشت: بزرگترین پتانسیل های این شهرستان قرار گرفتن در مسیر حرکت زوار امام رضا (ع) و وجود قریب به 37 هزار دانشجو است.

مقام عالی دولت در شهرستان شاهرود با تاکید بر اینکه به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران و تلاش دانشجویان حرف های زیادی برای مطرح کردن در جهان داریم گفت: دو نعمت بزرگ که جامعه امروز ما باید شکر گذار آن باشد امنیت و سلامت است و بخشی از شکل گیری این نعمت ها شما دانشجویان پزشکی هستید.

سیستم آموزش کشور خلاقیت کُش است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان شاهرود نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه این دانشگاه، شهرستان های شاهرود و میامی را تحت پوشش خود قرار داده و یک هزار و 600 دانشجو در تمامی مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در چهار دانشکده مشغول به تحصیل دارد افزود: فرآیند پژوهش از ایده ها شروع می شود و فرد باید روی آن کار و پژوهش انجام دهد تا به یک دستاورد علمی مناسب دست یابد.

دکتر سید عباس موسوی با تاکید بر اینکه هر پژوهشگر باید جایگاهی برای عرضه پژوهش های خود از جمله کتاب، سایت های اینترنتی، پایگاه های مجازی، کنگره ها و ... بیابد خاطر نشان کرد: اهمیت نمایشگاه های عرضه کالا در همین مسئله است اگر ما به سمت تولید محور بودن پژوهش های این بخش پیش برویم گام بزرگی در زمینه سلامت کشور و دنیا برداشته ایم.

وی خلاقیت را پایه و اساس ایده پردازی و پژوهش معرفی و تصریح کرد: این ویژگی دست خود فرد نیست که بتواند آنرا تقویت یا تضعیف کند و با افزایش سن هم کاهش می یابد و متاسفانه سیستم آموزش ما در کشور به جای این که انگیزه خلاقیت ایجاد کند، خلاقیت کُش است ولی امیدواریم این مشکل هم به زودی مرتفع شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان شاهرود در پایان با بیان این مطلب که در این دوره از کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور جلسه ایده پردازی فی البداهه انجام خواهد شد عنوان کرد: بر این اساس می توانیم بگوییم دنبال چه چیزی هستیم و دانشجویان جه کمکی می توانند انجام دهند.

کد خبر 2363070

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha