به گزارش خبرگزاری مهر، ایوب باقرتبار با اشاره به مطلب فوق افزود: تا به حال درخواست 14 صندوق بازارگردانی از طرف شرکت های سرمایه گذاری، هلدینگ ها و شرکت های تأمین سرمایه به سازمان ارسال شده و مورد موافقت اصولی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: هر کدام از این صندوق ها برای بازارگردانی یک یا چند سهم در نظر گرفته شده اند که می توان از میان آنها به صندوق بازارگردانی توسعه پارسیان، صندوق بازارگردانی اقتصاد نوین، غدیر، بانک تجارت، بانک پارسیان، بهمن، بانک کشاورزی، امید، بانک سامان، مپنا، بانک حکمت ایرانیان، بانک پاسارگاد، تابان و صندوق اختصاصی بازارگردانی صنعت بانکداری اشاره کرد.
مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس در خصوص حوزه فعالیت این صندوق ها خاطرنشان کرد: همان طور که از نام این صندوق ها پیداست برخی از آن ها بر روی سهم خاص و برخی دیگر بر روی گروهی از سهام تمرکز دارند.
وی ادامه داد: به این ترتیب، صندوق بازارگردانی پارسان برای مجموعه شرکت های زیرمجموعه هلدینگ پارسیان، صندوق غدیر برای شرکت های تحت نظر غدیر، اقتصاد نوین برای بانک اقتصاد نوین، پارسیان برای شرکت های زیر مجموعه پارسیان، بهمن برای شرکت های مجموعه بهمن، مپنا برای گروه مپنا، بانک سامان برای سه شرکت های زیرمجموعه بانک سامان، امید برای مجموعه گل گهر، حکمت برای بانک حکمت، پاسارگاد برای زیرمجموعه پاسارگاد، تابان برای مجموعه نفت سپاهان و صندوق بازارگردانی صنعت بانکداری برای بازارگردانی چند بانک در نظر گرفته شده است.
باقرتبار اظهار داشت: برای سرعت عمل بیشتر، مدیران این 14 صندوق همکاری های لازم را با شرکت بورس، فرابورس، مدیریت فناوری و شرکت سپرده گذاری مرکزی را انجام داده اند تا فرآیند صدور کد و پذیرش عضویت آنها با شتاب بیشتری انجام شود.
وی در خصوص سابقه بازارگردانی در بازار سرمایه اذعان داشت: سابق بر این بازارگردانی را به صورت محدود در بازار سرمایه داشتیم اما، صندوق های بازارگردانی به صورت حرفه ای می توانند نقدشوندگی و محدود شدن نوسان قیمت را به صورت عملیاتی انجام دهند.
مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس گفت: 14 صندوق بازارگردانی موافقت اصولی خود را از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت کردهاند و هم اکنون در حال گذر از مراحل اداری هستند.
کد خبر 2364872
نظر شما