۱۵ شهریور ۱۳۹۳، ۱۷:۱۲

حجت الاسلام صفرپور:

یک و نیم میلیون دانش آموزان کشور عضو سازمان دانش آموزی هستند

یک و نیم میلیون دانش آموزان کشور عضو سازمان دانش آموزی هستند

همدان- خبرگزاری مهر: مشاورعالی سازمان دانش آموزی کشور گفت: یک و نیم میلیون نفر از دانش آموزان کشور عضو سازمان دانش آموزی هستند و این سازمان سالانه چهار هزار دانش آموز را به حج عمره اعزام می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اکبر صفرپور ظهر شنبه در مراسم معارفه رئیس سازمان دانش آموزی استان همدان اظهار داشت: سازمان دانش آموزی کشور یک سازمان عمومی غیر دولتی و البته زیر نظر اداره آموزش و پرورش کشور است.

وی به مسئولیت های بزرگ در این حوزه اشاره کرد و گفت: این سازمان وظایفی در حیطه آموزشی و پرورشی دارد که عموم کار آن به صورت تربیت اجتماعی غیر مستقیم دانش آموزان است.

مشاور عالی سازمان دانش آموزی کشور ادامه داد: فعالیت های این سازمان در راستای تکامل فعالیت های آموزش و پرورش کشور است که با شیوه اردو محوری از سال تحصیلی 76-77 فعالیت خود را آغاز کرده است.

حجت الاسلام صفرپور با بیان اینکه تربیت اجتماعی دانش آموزان هدف اصلی این سازمان است افزود: تربیت اجتماعی حتی بر تربیت دینی افراد تقدم دارد، چرا که با تربیت اجتماعی اخلاق، ادب، مسئولیت پذیری، سپاسگزاری و سایر آموزه های انسانی به فرد منتقل خواهد شد و می توان گفت در اثر آموزش اجتماعی فرد دین دار و ولایت مدار نیز می گردد.

وی عنوان کرد: این سازمان با برگزاری فعالیت های مختلف از قبیل حج عمره دانش آموزی برای چهار هزار دانش آموز در سال، راه اندازی پایگاه خبری دانش آموزی، اعتکاف های دانش آموزی، دوره های مجلس دانش آموزی و برگزاری اردوهای مختلف تفریحی و آموزشی به صورت تشکل ها سعی در تربیت دانش آموزان در همه زمینه های آموزشی دارد.

مشاور عالی سازمان دانش آموزی کشور به تشکیلات پیشتازان و فرزانگان در این سازمان اشاره کرد و گفت: این تشکیلات در کل کشور حدود یک و نیم میلیون نفر عضو دارد که این تعداد در همدان بیش از هشت هزار و 500 نفر دانش آموز است.

حجت الاسلام صفرپور افزود: این سازمان به علت غیر دولتی بودن مراحل سخت اداری را ندارد و با پتانسیلی بالا فعالیت ها در درون آن با انرژی انجام می شود و باید قدردان فرصت امنیت و خدمتی که به لطف خون شهدا در اختیار ما قرار گرفته باشیم و وظایف را به خوبی انجام دهیم.

معاون کل فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش استان همدان نیز گفت: از آنجایی که فلسفه بعثت پیامبران نیز در گرو تربیت انسان ها بوده است نشان از این موضوع دارد که هدف خلقت انسان ها با تربیت و پروش آنها ارتباطی تنگاتنگ دارد.

حسن یوسفی افزود: قرن حاضر قرن ارتباطات نیست بلکه قرن روش هاست و از ان رو که تئوری ها زمینه ساز عمل تربیتی اند استخراج تئوری ها به روش های متفاوت و صحیح و  همچنین ایجاد تئوری های جدید می تواند ما را در زمینه تعلیم و تربیت متعالی کمک کند.

وی با بیان اینکه بسیاری از آموزه های تربیتی در دین اسلام اشاره شده است گفت: در کتب دینی ما بسیاری از تعالیم تربیتی اجتماعی وجود دارد که اگر با عملکردی بهتر در آموزش این فضایل گام برداریم می توانیم دین اسلام را بهتر به بشریت و جامعه جهانی معرفی کنیم.

معاون کل فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش استان عنوان کرد: یکی از رسالت های عظیم در تعلیم و تربیت مبارزه با طبقاتی کردن آموزش و تربیت به دانش آموزان است.

وی ادامه داد: تذکر به این نوع نگاه و نهادینه کردن آموزشی یکسان به دور از زندگی طبقاتی دانش آموزان بسیار حایز اهمیت است و این همان توجه به آزادی درونی انسانها است که در دین ما نیز به چشم می خورد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 2365164

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha