محمد موسی جوکار در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه دهه کرامت نویدبخش تجلی آفتاب رضوی و مهتاب فاطمی در خاندان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است، افزود: بیش از ۲۰ هزار ساعت مراسم فرهنگی و مذهبی شامل آیین های جشن و شادی در سه شهر، دو بخش، هفت دهستان و ۴۰ روستای تابعه شهرستان تویسرکان صورت گرفت.
وی گفت: فعالیت مذهبی، فرهنگی، اجتمایی و قرآنی اداره تبلیغات اسلامی با همکاری کانون مداحان و شاعران آیینی، شورای هیئات مذهبی، کانون های فرهنگی تبلیغی مساجد، موسسات و ۲۱ باب خانه های قرآن شهری و روستایی و ۶۵ مبلغ و مبلغه مقیم شهرستان تویسرکان و روستای تابعه بخش های مرکزی و قلقلرود انجام شد.
وی با بیان اینکه ترویج آموزه های علمی، فرهنگی، سیاسی، علمی، اجتماعی و اخلاقی سیره رضوی برای نوجوانان و جوانان و گروه های هدف دهه چهارم انقلاب اسلامی در جامعه ضروری است، افزود: روحانیون اعزامی در مراسم مختلف به تبیین زندگانی پر خیر و برکت ثامن الحجج حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) و خواهر گرامیشان کریمه اهل بیت عصمت و طهارت(ع) حضرت فاطمه معصومه(س) در قالب گفتمان های دینی و کارگاهی و پرسش و پاسخ چهره به چهره پرداختند.
جوکار اضافه کرد: روحانیون یه عنوان مبلغان و افسران خط مقدم جنگ نرم در مقابله با استکبار جهانی و ایادی آنها، موفق به برگزاری ۲۰ هزار ساعت برنامه های آموزشی با موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی، تبلیغی و اعتقادی در دهه کرامت شدند.
توجه به نیازهای جوانان مهمترین راه مقابله با جنگ نرم است
کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان تویسرکان، عنوان داشت: جوانان، افسران مقابله با جنگ نرم هستند که ضمن دارا بودن فکر، عمل و بصیرت در صحنه نیز حضور دارند.
وی عنوان داشت: هر ملت و کشوری دارای منابع قدرت نرم است که شناسایی و تقویت و سازماندهی آن ها می تواند براساس یک طرح جامع تبدیل به یک فرصت و هجوم به دشمنان طراح جنگ نرم شود.
جوکار در ادامه گفت: بهعنوان مثال، منابع قدرت نرم در ایران را می توانیم ایدئولوژی اسلامی، قدرت نفوذ رهبری، حماسه آفرینی ها و درجه بالای وفاداری ملت به حکومت و جوانان برشمریم.
وی ابراز داشت: تبلیغات اسلامی با توجه قرار دادن بیش از پیش جوانان در برنامه های فرهنگی، قرآنی و مذهبی سعی بر این دارد تا با تغذیه فکری آگاهی های لازم را به جوانان در مقابل جنگ نرم نشان داده و آنان را از انواع آسیب ها مصون می دارد.
نظر شما