به گزارش خبرنگار مهر، نوذر جلالي سه شنبه در حاشيه بازديد خبرنگاران از فرآيند تصفيه فيزيكي و شيميايي آب در خط اول آبرساني شيراز گفت: طي 8 ماه و با صرف هزينه اي در حدود 5 ميليارد تومان، ميزان كدورت آب به سه دهم كمتر از حد تعيين شده به عنوان وضعيت مطلوب كاهش يافته است.
وي در خصوص نحوه آبرساني خط اول به شيراز افزود: 30 درصد از آب شرب شيراز از اين خط و مابقي مصرفي از طريق چاه ها و منابع زير زميني تامين مي شود.
جلالي با بيان اينكه 70 درصد آب شرب مرودشت نيز از خط اول آبرساني تامين مي شود، اضافه كرد: پس از انتقال آب به شهرستان هاي شيراز و مرودشت، مقدار آب باقيمانده مخازن در پادگان ها و صنايع بين راهي مانند پتروشيمي مصرف مي شود.
وي افزود: خط انتقال آب از سد درودزن تا شيراز 126 كيلومتر و ظرفيت مخازن در تمامي ايستگاه ها 136 هزار متر مكعب است.
جلالي، افزودن اُزن را برای رفع رنگ و بوي آب ضروري دانست و گفت: تجهيزات اُزن زني به علت گران بودن و بهره برداري خاص فقط در شهرهاي اهواز، بندر عباس، اصفهان، تهران و شيراز مورد استفاده قرار مي گيرد.
وي از تجهيزات اُزن زني خط اول آب رساني شيراز به عنوان مجهز ترين نوع اين دستگاه در سراسر كشور ياد كرد و افزود: اين دستگاه در سال 91 با وجود مشكلات ناشي از تحريم ها تهيه، نصب و راه اندازي شده است.
خط اول آبرساني شيراز كه در فاصله 42 كيلومتري سد درود زن قرار دارد، با ظرفيت 103 هزار متر مكعبي در امور مربوط به تصفيه آب داراي سابقه اي 30 ساله است.
نظر شما