۲۳ شهریور ۱۳۹۳، ۹:۱۶

حجت الاسلام کاروند به مهر اعلام کرد:

شرکت ۶۰۰ نفر در برنامه های غنی سازی اوقات فراغت تویسرکان

شرکت ۶۰۰ نفر در برنامه های غنی سازی اوقات فراغت تویسرکان

همدان – خبرگزاری مهر: سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان تویسرکان گفت: امسال در برنامه های غنی سازی اوقات فراغت شهرستان تویسرکان 600 نفر شرکت کردند.

حجت‌ الاسلام علی کاروند در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طرح غنی سازی اوقات فراغت از بهترین طرح های سازمان تبلیغات اسلامی است، گفت: هدف از برگزاری این طرح، ارتقا سطح بینش و آگاهی های دینی و فرهنگی جوانان و نوجوانان در راستای مقابله با جنگ نرم استکبار جهانی است.

سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان تویسرکان با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی به ‌عنوان یکی از مهمترین دستگاه های فرهنگی و دینی در کشور طرح اوقات فراغت را در راستای غنی سازی، ارتقا آموزه های دینی و باورهای مذهبی جوانان ونوجوانان، هدایت و مدیریت کرده است، افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته درطرح تابستانی امسال بیش از ۶۰۰ نفر از جوانان و نوجوانان در برنامه های هسته های فرهنگی و بوستانهای معرفت و کلاس های آموزشی قرآن کریم در رشته های ترجمه و مفاهیم کلام نور، تجویدالصلواه، روخوانی وروانخوانی و اردوهای برون شهری و درون شهری این اداره شرکت کردند.

وی بیان داشت: این برنامه ها در شهرهای تویسرکان، فرسفج و سرکان و روستاهای پرجمعیت و دهستانهای هفتگانه بخش های مرکزی و قلقلرود اجرا شدند.

حجت الاسلام کاروند با اشاره به نقش سازمان تبلیغات اسلامی در توسعه فرهنگ دینی اضافه کرد: سازمان تبلیغات اسلامی یکی از بازوان توانمند و نهادهای فرهنگی و دینی در کشور محسوب می‌شود و سال هاست که طرح اوقات فراغت تابستانی را درقالب سه گروه سنی جوانان، نوجوانان و کودکان برگزار می ‌کند.

سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان تویسرکان عنوان داشت: این سازمان قصد دارد با برگزاری این طرح ها در مرحله نخست، اوقات فراغت مطلوب و دلپذیری را برای جوانان، نوجوانان و کودکان فراهم آورده و در مرحله دوم سطح بینش و آگاهی های دینی و فرهنگی اقشار مختلف جامعه را ارتقا بخشیده و سهم بزرگی در رشد و توسعه فرهنگ دینی داشته باشد.

وی در ادامه گفت: برگزاری گفتمانهای دینی از طرحها و کارهای مهم و اثرگذار تبلیغات اسلامی است و چون قشر هدف  برگزاری گفتمانهای دینی نسل جوان و نوجوان است برای برگزاری هر چه مطلوب تر آن باید تلاش و برنامه ریزی جامع و کاملی صورت بگیرد تا بیشترین بهره وری و استفاده از برگزاری گفتمانهای دینی به عمل آید.

حجت الاسلام کاروند با بیان اینکه استفاده از اساتید مجرب و کار آزموده و انتخاب موضوعات مورد نیاز نسل جوان و نوجوان می تواند در فرآیند اثربخشی بیشتر گفتمانهای دینی تاثیرگذار باشد، ابراز داشت: نیازها و آسیب هایی که امروزه جوانان با آن روبرو هستند در این گفتمان ها مورد توجه قرار گرفته است.

کد خبر 2368265

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha