به گزارش خبرنگار مهر، سعید ستاری در هشتمین اجلاس سراسری شورای عالی استانها با اشاره به همکاری مجموعه امداد با شورای عالی استانها اظهار داشت: مجموعه کمیته امداد در سالهای اخیر با همکاری شوراها در استانها و شهرها و در قالب تفاهمنامههای مشترک، خدمات خوبی را به نیازمندان ارائه کرده است.
وی با اشاره به امضای تفاهمنامه جدید کمیته امداد و شورای عالی استانها گفت: امیدوارم فضای مناسبتری برای ارائه خدمات و اقدامات مشترک و خدمات مؤثرتر به نیازمندان با امضای این تفاهمنامه صورت گیرد.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد خمینی(ره) خاطر نشان کرد: مجموعه امداد به عنوان بزرگترین نهاد عمومی غیر دولتی کشور، امروز عهدهدار مسئولیت خطیر و گرانسنگی است که اولین پیامد ثمربخشی اقدامات آن در زمینههای حمایتی، اجتماعی، ارتقاء وضعیت زیستی و... بوده است.
ستاری گفت: در طول 35 سال خدمات مستمر با هدایتهای امام راحل و حمایتهای بیدریغ مقام معظم رهبری ضمن ارتقای وضعیت زیستی و معیشتی خانوادهها و تعامل گسترده با دستگاههای اجرایی و نهادهای قانونگذار شده و همچنین از ظرفیت گسترده مردمی استفاده شده است.
وی گفت: همگام با سیاستهای اجرایی دولتها، توسعه همه جانبه مناطق محروم، مرزی و روستاها به شکل مناسبی فراهم شده است و با اجرای طرحهای زیرساختی، اینک شاهد تحولات قابل ملاحظهای در عرصههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه اسلامی هستیم.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد ادامه داد: در 35 سال گذشته 16 میلیون و 500 هزار نفر، از خدمات مستمر، تک خدمتی و یا چند خدمتی مجموعه امداد استفاده کردهاند.
وی گفت: خدمات ارائه شده از سوی امداد در محورهای مختلف از جمله معیشت، درمان، فرهنگی، تسهیلات ازدواج، تأمین جهیزیه، اشتغال پایدار و تأمین مسکن مناسب با هدف ایجاد ثبات مستمر و توانمندی فردی و اجتماعی در بین خانوادههای واجد شرایط است.
ستاری خاطر نشان کرد: حمایتهای تخصصی از یک میلیون خانواده زن سرپرست، یک میلیون و 500 سالمند، 700 هزار یتیم و دیگر اقشار از جمله خدماتی است که در سالهای اخیر از سوی امداد داده شده است.
وی با اشاره به آمار دانشآموزان، دانشجویان و طلاب تحت حمایت مجموعه امداد گفت: قریب به 400 هزار دانشآموز، دانشجو و طلبه تحت حمایت مجموعه امداد قرار دارند.
ستاری افزود: 700 هزار طرح اشتغال به ویژه اشتغال روستایی طی 4 سال اخیر از فعالیتهای فاخر این نهاد برخاسته از متن انقلاب و مردم است.
وی اضافه کرد: ترویج انفاق و ایثار در قالب "مدیریت احسان و نیکوکاری" در جامعه به عنوان دومین وظیفه برنامهریزی شده و در حال اجراست و بر همین اساس از ظرفیتهای مردمی، خیرین و حامیان استفاده میشود به طوری که هم اکنون 23 میلیون نفر خیر، حامی و نیکوکار با مجموعه امداد همکاری دارند.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد در ادامه به برخی دیگر از آمارهای مجموعه امداد اشاره کرد و گفت: هم اکنون 850 هزار حامی ایتام و 120 هزار نیروی افتخاری با تخصصهای متنوع با مجموعه امداد همکاری دارند.
وی گفت: 15 میلیون نفر مشترک صدقات هستند، ضمن اینکه مجموعه امداد با 23 هزار مسجد همکاری مطلوبی را برقرار کرده است و 60 هزار پایگاه مدارس در 700 مرکز نیکوکاری در سطح محلات راهاندازی شده است.
ستاری گفت: کسب رتبه برتر در آبادگری روستاها به واسطه اجرای بیش از 18 هزار پروژه عمرانی از محل منابع زکات و معادل تشویقی آن به ارزش 7 هزار میلیارد ریال از دیگر اقدامات انجام شده از سوی مجموعه امداد در 5 سال گذشته است.
نظر شما