به گزارش خبرنگار مهر، مسعود بارانی پيش از ظهر شنبه درنشست هم اندیشی با مدیران بهره بردار بنادر صیادی استان هرمزگان با بيان اينكه واگذاری مدیریت بنادر صیادی به تعاونی های صیادی در راستای افزایش خدمات رسانی به صیادان است، عنوان كرد: در نوار ساحلی استان هرمزگان بیش از 29 هزار صیاد مشغول به فعالیت هستند که خدمات رسانی به این جمعیت زحمتکش از طریق بنادر صیادی باید به بهترین شکل ممکن و در شان این عزیزان باشد.
وی افزود: در سال گذشته به واسطه مجاهدت های صیادان در استان هرمزگان شاهد کسب رتبه اول صید توسط استان هرمزگان با بیش از 183 هزار تن صید در سال بوده ایم که بی شک خدمات ارائه شده در بنادر صیادی نقش موثری در این مهم داشته اند.
رئیس اداره امور صید اداره كل شیلات هرمزگان ادامه داد: 35 درصد از بنادرصیادی کشور متعلق به استان هرمزگان است و استان هرمزگان توانسته در سال گذشته بیش از 36 درصد از صید کشور را به خود اختصاص دهد.
بررسی راه های ارتقای خدمات رسانی به صیادان در بنادر صیادی،بررسی و بحث پیرامون شیوه نامه انعقاد قرار داد بنادر صیادی،راه های افزایش در آمد تعاونی های بهره بردار صیادی،تلاش برای تجهیز و نگهداری بنادر صیادی و ارتقا و بهبود بیش از پیش وضعیت مدیریت بنادر صیادی از موضوعات مهم مطرح شده در این نشست بود.
استان هرمزگان دارای 22 بندر صیادی است که مدیریت بالغ بر 10 بندر صیادی به بخش خصوصی (تعاونی های صیادی ) واگذار شده است.
نظر شما