۲۲ شهریور ۱۳۹۳، ۱۴:۳۱

فرماندار ماسال خواستار ايجاد پايگاه تخصصي امداد و نجات جنگل در استان گيلان شد

فرماندار ماسال خواستار ايجاد پايگاه تخصصي امداد و نجات جنگل در استان گيلان شد

رشت – خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان ماسال از مسئولان خواست تا با ايجاد پايگاه هاي امداد و نجات جنگل مجهز به امكانات و ابزارهاي لازم همانند بالگرد آبپاش مانع از تخريب جنگلهاي استان گيلان بر اثر آتش سوزي شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود قاسم نژاد ظهر شنبه در جلسه ستاد مديريت بحران شهرستان ماسال با اشاره به تغييرات آب و هوايي و اقليمي كره زمين در دهه اخير افزود: اين تغييرات موجب بارش شديد باران و برف در پائيز و زمستان و ايجاد گرماي شديد در تابستان شده است تا جائيكه در يك دهه اخير، استان گيلان سه بار دچار برف شديد شد كه موجب ايجاد مشكلات و مسائلي از قبيل قطع گاز، كمبود ارزاق عمومي و انسداد راه هاي ارتباطي استان شود.

وي همچنین با توجه به سوابق ايجاد چنين بحرانهايي در استان، از همه ادارات ذيربط خواست تا با حفظ آمادگي لازم برای مقابله با هر گونه بحران طبيعي در شهرستان و با رسيدگي به موقع و در ساعات اوليه بحران مانع تشديد بحران و افزايش ميزان خسارات احتمالي شوند.

رئيس ستاد مديريت بحران شهرستان ماسال همچنين با اشاره به  امكان بارندگي شديد در شهريور ماه و امكان طغيان رودخانه ها و ايجاد سيل در منطقه از ادارات مسئول خواست تا با رفع انسدادهاي احتمالي مسير رودخانه ها ، رفع نقايص شبكه هاي آب، برق و مخابرات و بازسازي ماشين آلات مقابله با بحران از هم اكنون زمينه لازم برای كنترل بحران و كاهش خسارت بر امكانات روستايي و شهري را فراهم کند.

وی در ادامه وزش باد گرم در فصل پائيز و آتش سوزي در جنگل ها را از ديگر بحران هاي متصور در سطح شهرستان عنوان كرد و افزود: با توجه به اينكه جنگل هاي شمال كشور از معدود جنگل هايي است كه عصر يخبندان نتوانست آن را از بين ببرد، از  ارزشمندترين و باستاني ترين جنگل هاي جهان محسوب مي شود كه متاسفانه در عصر كنوني روند تخريب آن بر اثر استفاده هاي غير اصولي، آتش سوزي و ديگر عوامل انساني و طبيعي سرعت گرفته است.

قاسم نژاد با توجه به لزوم انتقال جنگلها به عنوان يك ميراث طبيعي و تاريخي به نسل هاي بعد، از مسئولان استاني خواست تا با ايجاد پايگاه هاي تخصصي امداد و نجات جنگل مجهز به امكانات و ابزارهاي لازم همانند بالگرد آبپاش مانع از تخريب جنگلهاي استان گيلان بر اثر آتش سوزي شوند.

وي همچنين تامين نياز هاي اوليه انساني از قبيل خوراك، پوشاك و مسكن در مواقع بحران را بسيار مهم و ضروري دانست و تصريح كرد مسئولان شهرستاني  بايد با در نظر گرفتن منابع جايگزين انرژي و اتخاذ تدابير لازم ، بتوانند ضمن كاهش آسيب هاي احتمالي، بحران را محدود و كنترل کند.

کد خبر 2369376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha