به گزارش خبرنگار مهر، محمد میرشفیعی ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران، درباره تعداد دانش آموزان مقطع ابتدایی و پیشبینی برای ورودی پایه اول ابتدایی در سال تحصیلی جدید اظهار کرد: آموزش و پرورش دوره ابتدایی استان با زیر پوشش قراردادن 246 هزار دانش آموز خدمات آموزشی و تربیتی را به آینده سازان کشور ارائه میدهد.
وی افزود: با توجه به پیش بینیهای انجام شده و بررسی متولدین استان، در سال تحصیلی 94-93 حدود 43 هزار دانشآموز ورودی پایه اول خواهیم داشت که در پایگاه های سنجش سلامت مستقر در شهرستان ها و مناطق استان مرحله ارزیابی آمادگی تحصیلی بدو ورود به پایه اول را میگذرانند و با اخذ شناسنامه سلامت در مهر ماه 93 پا به کلاسهای درس خواهند نهاد.
وی با اشاره به اشتغال حدود 15 هزار نیرو در سال تحصیلی 93-92 در دوره ابتدایی مازندران، تصریح کرد: از این تعداد ده هزار و 794 نفر در کلاس درس مشغول تدریس هستند ولی در این دوره با کمبود معلم رو برو هستیم که برای رفع این مشکل، با به کارگیری نیروهای توانمند بازنشسته یا دعوت به ادامه همکاری نیروهای در حال بازنشستگی، برقراری حق التدریس در شیفت مخالف برای همکاران شاغل و تخصصی کردن برخی از دروس دوره دوم ابتدایی با به کارگیری نیروهای دورههای متوسطه اول (چند معلمی) و اتخاذ تدابیر مختلف چاره اندیشی شده است.
معاون آموزش ابتدایی استان پیرامون، کم و کیف فضاهای آموزشی استان گفت: با اجرای نظام جدید آموزشی از حداکثر ظرفیت فضاهای مدارس استان استفاده شده و تلاش شد تا مدارسی با قابلیت های مناسب در اختیار این دوره قرار گیرد. اما با اضافه شدن پایه ششم، افزایش دانش آموز را شاهد بودیم که با توجه به ایجاد نیازها و انتظارات جدید، توسعه فضای آموزشی ضرورت دارد. ایجاد فضاهای جدید به عزم دست اندرکاران و خیرین عزیز نیاز دارد تا کمبود کلاس در این دوره جبران شود.
میرشفیعی تصریح کرد: آموزش و پرورش دوره ابتدایی در اندیشه تفکیک دوره اول و دوم ابتدایی از یکدیگر است، با توجه به اهمیت تفکیک و ضرورت آن نیاز به فضای آموزشی جدید به وجود میآید و از آنجا که بین فضای آموزشی ای که دانش آموز در آن درس میخواند و سطح یادگیری او رابطهای مستقیم وجود دارد، لازم است به بهترین وجه بکوشیم از فضاهای آموزشی برای افزایش یادگیری استفاده کنیم.
وی گفت: برای رعایت اصل عدالت آموزشی تلاش میکنیم تا با همت بلند، امکانات و تجهیزات موجود بین مدارس استان به طور مساوی تقسیم شود. سیاست تک نوبته کردن مدارس نیز در جهت تحقق عدالت آموزشی اجرا شد.
نظر شما