به گزارش خبرنگار مهر، کارگروه سلامت و امنيت غذاي شهرستان نظرآباد با حضور فرماندار این شهرستان و مسئولان مربوطه ظهر یکشنبه برگزار شد.
شهریار آقایی در حاشیه این کارگروه در جمع خبرنگاران و با اشاره به اولویت های دولت تدبیر و امید اظهار داشت: نظارت بر نحوه تهيه و توليد و عرضه محصولات غذايي به ويژه اقلام پرمصرف یکی از اولویت های مهم و ویژه دولت است.
آقایی در ادامه خاطرنشان کرد: برنامهريزي و اقدامات جامعي در حوزه نظارت بر عملکرد واحدهاي صنفي به ويژه واحدهاي توليد و عرضه محصولات پرمصرف مانند نان که قوت اصلي مردم بوده، انجام شده است.
این مسئول یادآور شد: به همین منظور از ابتداي سال جاري تاکنون از واحدهاي صنفي توليد و عرضه نان از جمله نانواييها به صورت مستمر و روزانه بازديدهايي با تلاش دستگاههاي اجرايي و نظارتي از جمله اداره صنعت، معدن و تجارت، اصناف و همچنين واحد بازرسي فرمانداري انجام شده است.
فرماندار نظرآباد با اشاره به گزارشهاي موجود از ابتداي سال جاري تاکنون اذعان داشت: از 970 نانواييهاي فعال در نظرآباد بازرسی انجام شد و با افرادي که به هر نحوي از قانون تخطي کردهاند، برخورد شد.
مهمترین تخلفات در حوزه کم فروشی و عدم نصب نرخ نامه در نانوایی ها بوده است
آقایی اضافه کرد: از اين تعداد 54 نانوايي متخلف شناسايي و با تکميل مدارک به نهادهاي نظارتي و ذيصلاح پرونده آنها ارسال شده و براي هر کدام از اين واحدهاي متخلف جريمههايي متناسب با تخلف در نظر گرفته شده است.
فرماندار نظرآباد افزود: ارزش ريالي تخلفات و جريمههاي در نظر گرفته شده در مجموع بيش از 86 ميليون ريال برآورد شده است.
آقايي مهمترين تخلفات شناسايي شده را در حوزه کمفروشي، عدم نصب نرخنامه و همچنين عرضه خارج از شبکه آرد توصيف کرد.
وي درباره نحوه توزيع آرد ميان نانواييها نيز گفت: تخصيص سهميه آرد براي هر نانوايي بر اساس قانون داراي چارچوب و ضوابط مشخصي است که اين کار با دقت و نظارت بسيار زيادي در نظرآباد انجام ميشود.
وي در پایان تاکيد کرد: اداره صنعت، معدن و تجارت موظف شده است که با انجام بازرسيها و گشتهاي ويژه که با حضور نماينده فرماندار و همچنين اتحاديه نانوايان به صورت مستمر و روزانه انجام ميشود، اين موضوع را با دقت بررسي کرده و گزارشهاي لازم را به طور مرتب به کارگروه آرد و نان ارسال کند.
نظر شما