۲۵ شهریور ۱۳۹۳، ۱۶:۰۰

شهردار سنندج:

سنندج مرکز اصلی فعالیت های فرهنگی در کردستان است

سنندج مرکز اصلی فعالیت های فرهنگی در کردستان است

سنندج – خبرگزاری مهر: شهردار سنندج گفت: سنندج از دیر باز تا کنون مهد فرهنگ و هنر بوده و به همین دلیل امروز این شهر مرکز اصلی فعالیت های فرهنگی در کردستان است.

به گزارش خبرنگار مهر، کامیاب شادمان ظهر سه شنبه در جلسه راه اندازی خانه هنرمندان سنندج اظهار داشت: کردستان در تمامی حوزه های هنری حرفی برای گفتن دارد و برای اعتلا این هنر باید بسترهای لازم فراهم باشد.

وی افزود: طی توافق صورت گرفته خانه ملک‌ التجار در خیابان امام (ره) سنندج به عنوان خانه هنرمندان این شهر ثبت شده و فعالیت خود را در آینده نزدیک آغاز می کند.

شهردار سنندح از هزینه دو میلیارد تومانی برای انجام این طرح خبر داد و بیان کرد: شهرداری سنندج 500 میلیون تومان از این هزینه را متقبل می شود.

شادمان یادآور شد: با به سرانجام رساندن این طرح سنندج در زمره معدود شهرهای بهره‌ مند از خانه هنرمندان خواهد شد که این امر می ‌تواند زمینه ‌ساز فعالیت‌ های مثبتی در آینده باشد.

وی ادامه داد: انتظار می رود با تغییرات اساسی در شهر به سمت احیای فرهنگ ناب اسلامی حرکت کنیم و بسترهای لازم را برای توسعه این فرهنگ به مرزهای همجوار استان فراهم کنیم.

شهردار سنندج گفت: هدف از راه اندازی خانه هنرمندان در بنای تاریخی این شهر تداوم زندگی نوین امروزی در فضای سنتی و قدیمی شهر است.

شادمان همچنین اظهار داشت: خوشبختانه یک قطعه زمین و تغییر کاربری آن با همکاری کمیسیون ماده پنج برای احداث فرهنگسرا در دست اقدام است و انتظار می رود در سال جاری نخستین فرهنگسرای سنندج احداث شود.

وی افزود: کردستان در تمامی حوزه ها ظرفیت های ویژه و منحصری دارد که باید با برنامه ریزی مناسب و جذب اعتبارات لازم از آن ها در راستای توسعه همه جانبه استان بهره برد.

شهردار سنندج بیان کرد: شهرداری سنندج با تمام توان خود آماتده همکاری های لازم با دستگاه های فرهنگی و هنری در راستای اعتلا فرهنگ و هنر کردستان است.

شکوفایی تمامی حوزه های فرهنگ و هنر اولویت دولت است

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان نیز در این جلسه  گفت: شکوفایی تمامی حوزه های مختلف فرهنگ و هنر در کشور یکی از اولویت های کالری دولت تدبیر و امید است.

حجت الاسلام رحیم جعفری اظهار داشت: متاسفانه در گذشته شاهد دوران رکود بخش زیادی از آثار هنری بودیم و همین امر صدمات زیادی را به حوزه هنر به ویژه استان هنری کردستان وارد کرد.

وی افزود: در گذشته تنها حوزه تئاتر فعال بود و امروزه به یاری خداوند متعال تمامی حوزه های فرهنگی و هنری از جمله موسیقی، سینما، نقاشی، خوشنویسی و دف نوازی فعال هستند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان بیان کرد: اراه اندازی خانه هنرمندان با توجه به این مطلب که کردستان مهد فرهنگ و هنر است می تواند در اعتلاء این دو حوزه نقش موثری داشته باشد.

حجت الاسلام جعفری یادآور شد: خوشبختانه در بحث اقتصاد و فرهنگ که هر دو مکمل یک دیگر هستند و می توانند در توسعه گردشگری نقش داشته باشند برنامه ریزی های لازم صورت گرفته است.

وی ادامه داد: استان کردستان با توجه به تاریخ، اقلیم، دروازه اروپا بودن و فرهنگ غنی که دارد باید به صورت ویژه دیده شود و با تخصیص اعتبارات ویژه و برنامه ریزی های لازم بسترهای استفاده هر چه بهتر از این ظرفیت ها فراهم کنیم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: در حال حاضر پازل فرهنگی کردستان بسیار متناسب با شرایط استان شکل گرفته است و این یک فرصت استثنایی در راستای اعتلاء فرهنگ و هنر استان است.

حجت الاسلام جعفری اظهار داشت: با راه اندازی خانه هنرمندان کردستان می تواند الگوی جامع و کامل در حوزه فرهنگ و هنر برای دیگر استان های کشور باشد.

وی افزود: استفاده از بناهای تاریخی در راستای ترویج هنر و فرهنگ می تواند در معرفی بناهای تاریخی و مرمت و بازسازی آنها موثر باشد.

مدیر کل ارشاد و فرهنگ اسلامی کردستان افزود: اداره کل آمادگی لازم را در راستای همکاری و تعامل همه جانبه با هنرمندان استان در راستای ارتقاء حوزه فرهنگ و هنر در کردستان دارد.

کد خبر 2371675

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha