به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري"مهر"، در پنج ماهه اول امسال 207 هزار تن سيمان به ارزش حدود 11 ميليون دلار به خارج از كشور صادر شده است كه از لحاظ وزن و ارزش نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتيب 38 و 41 درصد افزايش نشان مي دهد.
براساس اين گزارش، در سال 1383 نيز 450 هزار تن سيمان به ارزش 22 ميليون و 803 هزار دلار به كشورهاي خارجي صادر شده كه نسبت به سال 1382، از لحاظ وزن 82 درصد و از حيث ارزش 90 درصد رشد داشته است.
وزير بازرگاني نيز اخيرا در مصاحبه اي مطبوعاتي از بازگشت سيمان به سبد حمايتي دولت خبر داده و گفته است: بنابرتصميم دولت تا اطلاع ثانوي صادرات سيمان ممنوع است.
در همين حال نيز در روزهاي گذشته حدود 30 نفر از مديران ارشد كارخانه هاي سيمان كشور در پي بازگشت دوباره سيمان به سبد حمايتي دولت، براي بررسي راهكارهاي انصراف دولت از اين تصميم، جلسه اضطراري تشكيل دادند.
دراين جلسه، مديران صنعت سيمان به تبعات منفي بازگشت سيمان به سبد حمايتي دولت پرداختند و به اعتقاد آنها، با اين تصميم غير كارشناشي وزارت بازرگاني صنعت سيمان كشور به شدت تحت تاثير قرار خواهد گرفت.
هوشنگ ادهمي عضو هيات مديره انجمن صنفي كارفرمايان سيمان در اين باره با مهر گفت و گو و تصريح كرده است: تصميم بازگشت سيمان به سبد حمايتي دولت، بيشتر بصورت يك ژست اقتصادي مي باشد تا تصميم كارشناسي.
در چنين شرايطي هم است كه محمود موذن چي مدير عامل سيمان كهگيلويه گفته است، سيمان بايد از سبد حمايتي خارج شود.
نظر شما