به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی قبل از ظهر دوشنبه در دیدار اعضای ستاد نماز جمعه منطقه اردهال که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، اظهار داشت: دوران ما زمان مخصوص است و ما باید زمان خود را بشناسیم و در جهت آن قدم برداریم و به وظیفه خود عمل کنیم.
وی ادامه داد: در زمان ما انقلاب اسلامی اتفاق افتاد و این انقلاب برکات و آثار فراوانی داشت.
استاد برجسته حوزه عنوان کرد: انقلاب اسلامی تنها کار دینی و مذهبی است که در کل جهان تحول ایجاد کرد و وظیفه همه اقشار است که انقلاب اسلامی را شناخته و به جهانیان منتقل کنند.
وی افزود: ارکان، اهداف، برکات و آثار انقلاب اسلامی بسیار مهم است و باید در جهت آن قدم برداشت.
امام خمینی(ره) دین را به عرصه زندگی آوردند
آیت الله نوری همدانی با شاره به سه رکن انقلاب اسلامی تصریح کرد: اسلام و دین یکی از ارکان انقلاب اسلامی است که باید در جهت آن گام برداریم و امام خمینی(ره) دین را به عرصه زندگی آوردند و پیش از آن دین منزوی شده بود.
وی بیان کرد: امام خمینی(ره) اسلام ناب محمدی را پس از چند قرن منزوی شدن به میدان آوردند و ما باید اسلام را نگه داریم و امر به معروف و نهی از منکر کنیم.
این مرجع تقلید شیعیان ابراز داشت: مردم رکن دیگر انقلاب اسلامی است که با رهبری امام خمینی(ره) وارد عرصه شدند و رژیم شاهنشاهی را نابود کردند.
وی یادآور شد: قدرتهای استکباری بعد از انقلاب اسلامی آرام نشده و جنگ تحمیلی به راه انداختند و هشت سال مردم ما در مقابل آنها ایستادند.
همه باید برای حفظ انقلاب تلاش کنند
آیت الله نوری همدانی ابراز کرد: شهدای انقلاب اسلای در همه کشور وجود دارند و این برای ما پیام دارد که انقلاب سالامی ارزان به دست نیامده و باید در جهت حفظ آن همه طبقات تلاش کنند.
وی با بیان اینکه باید همواره مردم را در صحنه نگه داشت، عنوان کرد: دفاع مقدس به ما یادآوری میکند که چه اقدام و جانفشانیهایی در هشت سال جنگ تحمیلی صورت گرفته است.
بیداری اسلامی از برکات انقلاب اسلامی است
این مفسر قرآن کریم تصریح کرد: بیداری اسلامی که در برخی کشورها ایجاد شده از برکات انقلاب اسلامی است که دشمن میخواهد این بیداری را خاموش کند و وظیفه ما است که انقلاب اسلامی را شناخته و به جهانیان منتقل کنیم.
وی افزود: ولایت فقیه یکی دیگر از ارکان انقلاب اسلامی است و در حال حاضر نیز مقام معظم رهبری این مسند را بر عهده دارند.
نظر شما