حجت الاسلام علی دشتکی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در یک سال گذشته 9 هزار و 482 نفر مبلغ و مبلغه در مناسبت های مختلف تبلیغی به مناطق مختلف استان همدان اعزام شده اند، اظهار داشت: 100 هزار و 384 نفر روز تبلیغ در یک سال گذشته انجام شده است.
وی با بیان اینکه طرح تابستانی غنی سازی اوقات فراغت با برپایی 58 هسته فرهنگی جوان و 350 کلاس قرآنی انجام شده است، ادامه داد: در یک سال اخیر و در فاصله زمانی شهریور گذشته تا پایان شهریور ماه امسال 9 هزار و 610 برنامه فرهنگی، ورزشی و قرآنی توسط این مجموعه انجام شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه مراسم معنوی اعتکاف در 107 مسجد استان همدان برگزار شد، عنوان کرد: 18 هزار و 208 نفر در ماه رجب و ماه رمضان معتکف شدند که نسبت به سال 91 تعداد معتکفان افزایش 90 درصدی داشته است.
حجت الاسلام دشتکی با بیان اینکه در یک سال گذشته 471 گفتمان دینی، دانشجویی و دانش آموزی به صورت کارگاهی و همایشی با شرکت بیش از 38 هزار نفر برگزار شد، ادامه داد: 45 روحانی در روستاهای استان همدان به طور دائم مستقر شدند.
وی با بیان اینکه 9 جشنواره قرآنی جوان به صورت شهرستانی و استانی در یک سال اخیر برگزار شده است، بیان کرد: برنامه ترتیل خوانی قرآن کریم در 34 نقطه استان و همایش حماسه سیاسی با حضور مبلغان، روحانیون مستقر و طرح هجرت و بانوان مبلغه برگزار شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه در ماه رمضان 345 جلسه تفسیر قرآن کریم برگزار شد، افزود: 15 موسسه قرآنی در طول یک سال اخیر راه اندازی شده است.
حجت الاسلام علی دشتکی با بیان اینکه 27 محفل انس با قرآن در استان همدان انجام شده است، اظهار داشت: 166 موسسه قرآنی و خانه های قرآنی شهری و روستایی به طور مستمر فعالیت داشته اند.
وی با بیان اینکه همایش طلایه داران تبلیغ پیام آوران عاشورا با حضور 600 نفر از مبلغان و مبلغات برگزار شد، بیان کرد: 952 گواهینامه سطوح مختلف قرآنی در رشته های روخوانی، روانخوانی، تجوید، فصیح خوانی، حفظ و تربیت آموزشیار صادر شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بيان اينكه سازمان تبليغات اسلامي بهعنوان يک دستگاه برنامهمحور بر طبق اهداف تعيين شده برنامهريزي و حرکت ميکند، ادامه داد: با توجه به جايگاه کشور ايران اسلامي به عنوان فرمانده جبهه حق در مقابل جبهه باطل بايد توانمندي هاي کشور را در جهات مختلف در نظر گرفت و با اولويت بندي صحيح همگام در راستاي اهداف عاليه نظام حرکت کنيم.
حجت الاسلام دشتکی با بیان اینکه بايد ترويج شعائر ديني در زندگي فردي و اجتماعي مورد توجه قرار گيرد و زمينه هاي مناسب براي آن مهيا شود، اظهار داشت: بايد به تبليغ و اطلاع رساني ديني نگاه استراتژيكي و اساسي داشته باشيم چراکه تبليغ و اطلاع رساني ديني انسان ها را از خرافه ها و بيراهه ها نجات مي دهد.
نظر شما