به گزارش خبرنگار مهر، یعقوب نعمت اللهی صبح پنجشنبه در بازدید شهردار اردبیل از این پروژه مشارکتی افزود: این برج ها در 20 طبقه پیش بینی شده بود که با توجه به تغییرات نقشه، سازه و معماری شش طبقه هم به تعداد طبقات برج ها افزوده شد.
وی با اشاره به مساحت زمینی که برج های دوقلوی روناک در آن احداث می شود، تصریح کرد: این برج ها در زمینی به مساحت هفت هزار و 577 متر مربع احداث خواهد شد.
سرمایه گذار و مجری پروژه برج های دوقلوی روناک با بیان اینکه در این زمین حدود 52 هزار متر مربع ساخت و ساز انجام خواهد شد، متذکر شد: این طرح با مارکت شهرداری اردبیل و بخش خصوصی در حال احداث است.
وی با تاکید بر اینکه سه طبقه از برج ها تجاری – خدماتی خواهد بود، ادامه داد: در این طبقات کلینیک پزشکی، شهربازی، بزرگترین فروشگاه زنجیره، فضای ورزشی و تالار پیش بینی شده است.
نعمت اللهی با اشاره به تعداد واحد های مسکونی برج های دوقلوی روناک اضافه کرد: حدود 196 واحد مسکونی با متراژ 100 تا 180 متر مربع در برج ها احداث خواهد شد و هر واحد پارکینگ اختصاصی خواهد داشت.
وی در مورد علل جانمایی این برج ها در منطقه کم برخوردار اردبیل عنوان کرد: انتخاب این مکان چند دلیل داشت، اول اینکه این محل برای سرمایه گذاری توجیه اقتصادی داشت و دوم اینکه چهار طرف برج خیابان بوده و می توان برای برج ها پارکینگ پیش بینی کرد.
نعمت اللهی یادآور شد: سوم اینکه برای شرکت توفیقی حاصل شود که در توسعه منطقه نقش داشته باشد و البته حمایت های شهرداری هم یکی دیگر از دلایل بود.
مدیر پروژه روناک اردبیل نیز با اشاره به اجرای این طرح بزرگ خدماتی و تجاری در محروم ترین منطقه اردبیل تاکید کرد که افزود: اجرای این طرح بی شک موجب شکوفایی و رشد منطقه در بلند مدت خواهد شد.
جابر طالاری اجرای پروژه های مشارکتی در مناطق کمتر توسعه یافته شهری را دارای ریسک دانست و متذکر شد: در عین حال با اجرای این طرح در آینده شاهد رونق اقتصادی، شکوفایی عمرانی شهری و... خواهیم بود، چنانچه هم اکنون نیز با رشد بی سابقه ای در طول یک سال اخیر در منطقه بوده ایم.
وی فاز اول طرح مجتمع تجاری مسکونی روناک اردبیل را دارای پنج هزار و 300 مترمربع مساحت دانست و با بیان اینکه این میزان در فازهای بعدی به 10 هزار مترمربع خواهد رسید، اضافه کرد: دو برج 24 طبقه ای در دو طرف این مجتمع در نظر گرفته شده که شاخصه پروژه خواهد بود. ضمن اینکه رستوران و تالار در طبقه بالای این برجها در مظر گرفته شده که برای اولین بار در اردبیل اجرا می شود.
مدیر پروژه روناک اردبیل پیش بینی ساخت این طرح را سه ساله و بازگشت سرمایه آن را 3.5 ساله برشمرد و یادآور شد: برای احداث کامل این طرح نیز اعتباری بالغ بر 45 میلیارد تومان در نظر گرفته شده که از سوی سرمایه گذار هزینه می شود.
وی بر لزوم احداث باند کندرو به دلیل واقع شدن در حاشیه کمربندی اردبیل و ساماندهی وضعیت شهری بویژه خیابانهای حاشیه این پروژه را اط شهرداری خواستار شد و تاکید کرد: این طرح جزو پروژه های تاثیرگذار به لحاظ اقتصادی، فرهنگی، توسعه ای و.. در منطقه خواهد بود.
نظر شما