به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید حسین شاهمرادی، قبل از ظهر پنجشنبه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران استان قم، با تشریح جایگاه شورای فرهنگ عمومی و عملکرد دبیرخانه این شورا در کشور و همچنین استانها اظهار داشت: شورای فرهنگ عمومی مباحث فرهنگی را بنا بر نیاز عمومی جامعه مورد بررسی قرار میدهد و در این راستا هنجارها و ناهنجاریهای جامعه رصد کرده و برای برون رفت از آنان تصمیماتی اتخاذ میکند.
وی ابراز داشت: شورای فرهنگ عمومی در سال 64 تاسیس شد و تاکنون نیز جلسات مستمری داشته که طی 620 جلسه با مصوبههای زیادی را پشت سر گذاشته است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور عنوان کرد: شورای فرهنگ عمومی در استانها نیز با حضور نماینده ولی فقیه، امام جمعه و استاندار و همچنین 22 دستگاه مهم اجرایی و فرهنگی تشکیل میشود که طی آن مسائل مهم فرهنگی هر استان مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
وی ادامه داد: شورای فرهنگ عمومی یکی از قدیمیترین شوراهای تشیل شده در شورای انقلاب فرهنگی است که ریاست آن بر عهده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
شورای فرهنگ عمومی قرارگاه فرهنگی کشور است
حجتالاسلام شاهمرادی، شورای فرهنگ عمومی را قرارگاه فرهنگی کشور برشمرد وافزود: آنچه که در شورای فرهنگ عمومی تصویب میشود حکم قانون دارد و لازم الاجرا است.
وی به سفر دو روزه خود به قم اشاره کرد و عنوان کرد: در این سفر، ضمن دیدار با برخی از مراجع معظم تقلید و همچنین تشکیل شورای فرهنگ عمومی استان قم از آیت الله استادی و آیت الله امینی دو شخصیت برجسته شورای فرهنگ عمومی که این دو عزیز خود زمانی در رأس کار بودند تجلیل بعمل آمد و از رهنمودهای آنان بهرهمند شدیم.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، بیان داشت: یکی از کارهایی که در شورای فرهنگ عمومی در قم بنا خواهد گذاشت تاسیس مرکز پژوهش حوزه و دانشگاه در زمینه سبک زندگی اسلامی از دیدگاه آیات و روایات است و هدف آن نیز انطباق رفتار و کردار بر اساس قرآن و عترت خواهد بود.
وی افزود: یکی از کارهای شورای فرهنگ عمومی ورود به مباحث مربوط به عفاف و حجاب است که دراین زمینه بررسیهای فراوانی صورت گرفته و بیش از 300 مصوبه داشتیم و به عبارتی کاملترین منشور در زمینه حجاب و عفاف را در اختیار دستگاههای مختلف از سوی شورای فرهنگ عمومی قرار دادیم.
در زمینه مباحث حجاب و عفاف مشکل مصوبه نداریم
حجتالاسلام شاهمرادی، اضافه کرد: امروز در زمینه مباحث حجاب و عفاف مشکل مصوبه نداریم و عملیاتی شدن آنها بر عهده دستگاهها است و شورای فرهنگ عمومی در این راستا رسالت خود را انجام داده است.
وی ادامه داد: مصوبات شورای فرهنگ عمومی از سوی شورای انقلاب فرهنگی ابلاغ میشود و وظیفه این شورا نظارت بر انجام و علمیاتی شدن مصوبات است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور همچنین عنوان کرد: شورای فرهنگ عمومی نگاهی بلند مدت داشته و آینده پژوهی و رسد مشکلات فرهنگی را بر عهده دارد.
نظر شما