به گزارش خبرگزاری مهر، فریدون واسعی بر لزوم مشارکت همگانی در امر تعلیم و تربیت تاکید کرد و افزود: قوانین متعددی در آموزش و پرورش وجود دارد که اگر این قوانین محقق شود وضعیت آموزش و پرورش بهبود مییابد.
وی تصریح کرد: قانون، همه دستگاهها را موظف کرده است که با آموزش و پرورش همکاری کنند. بند 3 ماده 13 قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش یکی از بندهایی است که آموزش و پرورش هیچ گونه استفادهای از آن نکرده است.
واسعی ادامه داد: برابر این قانون، 5 درصد علاوه بر عوارضی که شهرداریها برای صدور پروانه ساخت میگیرند، معادل 5 درصد آن باید به آموزش و پرورش تخصیص داده شود که تا به امروز محقق نشده است.
مدیر کل حقوقی، املاک و حمایت قضایی کارکنان وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش به صورت کامل اجرایی شود، آموزش و پرورش حدود ۲ هزار میلیارد تومان درآمد به دست خواهد آورد.
مدیر کل حقوقی، املاک و حمایت قضایی کارکنان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه وضعیت املاک در آموزش و پرورش خوب است، گفت: در حال حاضر 96 هزار ملک در تصرف آموزش و پرورش است که از این تعداد 45 هزار ملک سند دار هستند.
وی افزود: حداقل هر سال باید 7 هزار سند اخذ شود که وزارت آموزش و پرورش از این نظر در بین وزارتخانههای دولتی رتبه دوم را دارد.
واسعی عنوان کرد: تقریبا اغلب املاک اختلافی با وزارتخانهها، نهادها و ارگانها سر و سامان داده شده است.
نظر شما