محسن جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طرح نظارت و بازرسی از دار قالی ها در زنجان از 31 مردادماه سالجاری شروع شده و هدف از اجرای آن این است که افرادی که از بیمه تامین اجتماعی قالیبافان سوء استفاده می کنند شناسایی و افرادی که ذی حق بیمه هستند بیمه شوند.
مدير اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: این سازمان نظارت و بازرسی ویژه از دار قالی ها دارد.
جعفری تاکید کرد: در حال حاضر در استان زنجان 63 هزار بافنده فعال وجود دارد که از این تعداد 16 هزار نفر بیمه تامین اجتماعی شده اند.
وی در ادامه افزود: با لغو شدن بیمه این تعداد افراد برای متقاضیان جدید بیمه رد خواهد شد ولی هنوز ثبت نام شروع نشده است.
مدير اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، دارابودن سن پايين تر از ۵۵ سال، داشتن مدرک فنی و حرفه ای و دريافت كارت قالیبافی از اتحاديه قالیبافان را از جمله اين شرايط عنوان کرد و گرفتن مدرک فنی و حرفه ای را منوط به قبولی در آزمون دانست.
جعفری افزود: فرشبافان پس از تكميل مدارک می توانند برای دريافت معرفی نامه به این سازمان مراجعه كنند.
وی تصریح کرد: فرشبافان می توانند پس از دريافت معرفی نامه از اين سازمان اقدام به تكميل فرم های مربوطه در سازمان تامين اجتماعی كرده و با پرداخت هفت درصد حق بيمه تعيين شده با عنوان مشاغل آزاد از مزايای بيمه تامين اجتماعی بهره مند شوند.
مدير اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان ،گفت: متاسفانه برخي اوقات در يك خانه چندين نفر به فرشبافي اشتغال دارند، اما به دليل بيمه شدن سرپرست خانوار و تحت پوشش قرار دادن اعضاي خانواده، ديگر اعضا اقدام به استفاده از بيمه تامين اجتماعي نمي كنند.
جعفری افزود: تعرفه برای بیمه فرشبافان هر ماه 30 هزار تومان است که هر چهار ماه یک بار به حساب سازمان واریز می شود.
نظر شما