به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا عشریه پیش از ظهر چهارشنبه در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی استان، با اشاره به مشکلاتی که در حوزه کشاورزی است از گذشته تاکنون وجود داشت، گفت: در 30 سال گذشته به پدران ما ظلم شد، امروز برنج مازندران باید 10 هزار تومان به فروش برود تا توجیه اقتصادی داشته باشد، اما کشاورزی امروز ما با قیمت بسیار ناچیز برنج قابل توجیه نیست.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی مازندران گفت: مهمترین مشکل تولیدکنندگان مازندران سود بالای بانکی است و بسیاری از تولیدکنندگان برای حیات خود دچار مشکل هستند.
وی با اشاره به مشکلاتی که مازندران در توسعه از گذشته تاکنون داشت، تصریح کرد: از سرمایه حاکمیتی در مازندران به خوبی استفاده نشد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه همکاری مناسبی که بین نمایندگان استان مازندران و اتاق بازرگانی وجود دارد، گفت: رفع موارد قانونی در حوزه سرمایهگذاری در استان باید مورد توجه قرار گیرد.
این مسؤل با اعلام اینکه حجم مشکلات استان مازندران بسیار زیاد است، تصریح کرد: از مجلس و نمایندگان توقع داریم در این مقطع که سرمایهگذاران مشکل دارند برای رفع موانع قانونی اقدام کنند.
عشریه خاطرنشان کرد: حجم معوقات مازندران در حال افزایش است و نتوانستیم نسبت به ساماندهی معوقات بانکها اقدام کنیم.
وی با بیان اینکه بسیاری از سرمایهگذاری در استان مازندران توسط بخش خصوصی انجام میشود، گفت: معوقات بانکی مهمترین چالش تولیدکنندگان استان است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی مازندران با اعلام اینکه برخی از واحدهای صنعتی که توانمند هستند نیاز به حمایت دولت و مجلس دارند که این امر نیاز به ابلاغ قانونی دارد، بیان داشت: جلسات مکرری با بانکهای استان مازندران برگزار میشود ولی این جلسات برای رفع مشکلات تولیدی کارساز نیست
عشریه خواستار اجرای عدالت مالیاتی در کشور شد و گفت: پرداخت مالیات فشار زیادی به تولیدکنندگان وارد آورد، پرداخت 25 درصد سود بانکی کمر تولید کننده را شکست و اگر اسناد بررسی شود بعضا میزان سود بسیار بیشتر از این رقم است.
وی ادامه داد: در دنیا اگر رکود اقتصادی وجود دارد روسای کشورها به کمک تولید میآیند، سود تسهیلات را کاهش میدهند ولی در شرایط فعلی امکان حفظ حیات برای تولیدکنندگان وجود ندارد، بسیاری از واحدهای مازندران تعطیل شد و اگر اشتغال واحدهای استان رفع شود بسیاری از مشکلات امنیتی استان حل و فصل میشود.
بهروز صادقی، عضو هیات نمایندگان اتاق مازندران به عنوان دیگر سخنران این نشست، گفت: جامعه تصمیم گیر و تصمیم ساز کشور دچار گفتار درمانی شده است به طوریکه تمامی افراد دولتی و بخش خصوصی از سیستم ناله می کنند.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری هوشمند به فکر سود است و این امری طبیعی است، گفت: سرمایه گذار و سرمایه دار دو مقوله جدایی هستند که هنوز این مورد در استان مازندران برای افراد زیادی از مسوولان دولتی تبیین نشده است.
صادقی با بیان اینکه مازندران با تمامی زیبایی ها با فقر زاده شده و باقی مانده است، گفت: مازندران محل گذراندن تعطیلات و برگزاری جلسات مسوولان ارشد کشور بوده است.
احمد اصغری عضو دیگر هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی مازندران و نایب رییس اتاق اکو هم با اشاره به اینکه پارلمان بخش خصوصی عضو اصلی شورای پول و اعتبار است، گفت اصغری با اشاره به اینکه پارلمان بخش خصوصی عضو اصلی شورای پول و اعتبار است، خاطرنشان کرد: باید از این ظرفیت بخش خصوصی برای رونق کسب و کار کشور استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه امنیت به مفهوم ممنوع الخروج شدن واحدهای تولیدی نیست، تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید نباید تولیدکننده واقعی به واسطه بدهی بانکی روانه زندان شود.
اصغری با اعلام اینکه بزرگترین پارلمان بخش خصوصی باید توجه بیشتری به مشکلات صاحبان تولید قرار گیرد، افزود: در اجلاس گذشته کراچی پاکستان، از برگزاری موفق اجلاس گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو مردادماه امسال در رامسر تقدیر شده است.
محمد باقر اصفهانی، عضو هیأت نمایندگان و رئیس کمیسیون کسب و کار اتاق بازرگانی مازندران نیز با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس به عنوان یک جوان در کنار دیگر رزمندگان به نظام خدمت کرده ام، گفت: اداره امروز کارخانه به مراتب سخت تر از کار در دوران دفاع مقدس است.
وی با اشاره به اینکه کاهش تولید به مفهوم افزایش تورم است، افزود: بحران اجتماعی با بیکاری و تورم در کشور افزایش مییابد.
شهرک و دهکده های سلامت در مازندران ایجاد شود
محمد کاوه، عضو هیأت نمایندگان و رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه گذاری اتاق بازرگانی مازندران هم با اشاره به اینکه تشکیل کارگروه تخصصی برای یافتن راه های اجرایی اهداف مورد نظر ضروری است، افزود: شهرک و دهکده های سلامت در مازندران ایجاد شود.
وی با بیان اینکه نمایندگان بخش خصوصی حضور فعالتری در کمیسیونهای مرتبط با گردشگری اتاق داشته باشند، تصریح کرد: مشارکت سرمایهگذاران خارجی در طرحهای گردشگری سلامت استان افزایش یابد.
کاوه با اشاره به اینکه توسعه گردشگری سلامت در مازندران باید تقویت شود، خاطرنشان کرد: باید در این راستا حمایتهای جدی از بخش خصوصی شود.
نظر شما