۱۰ مهر ۱۳۹۳، ۱۵:۳۳

حجت الاسلام رئیسی:

اخلاص از شاخصه‌های مدیریت اسلامی است/ مدیران از توسعه فرهنگی غفلت نکنند

اخلاص از شاخصه‌های مدیریت اسلامی است/ مدیران از توسعه فرهنگی غفلت نکنند

بیرجند- خبرگزاری مهر: دادستان کل کشور با بیان اینکه متاسفانه جای مدیریت دانش در کشور خالی است، تاکید کرد: مدیران از توسعه فرهنگی غفلت نکنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی ظهر پنج‌شنبه در نشست شورای اداری خراسان جنوبی با بیان اینکه در مدیریت اسلامی شاخصه‌های ممتاز کننده‌ای وجود دارد، اظهار کرد: در جامعه دینی مدیریت آن حرف اول را می‌زند و در آن جامعه رشد و تعالی و پویایی جامعه مورد توجه است.

وی با بیان اینکه در اسناد بالادستی سند چشم‌انداز، برنامه‌های توسعه پنج‌ساله، قوانین و بایدها و نبایدهایی را داریم، تصریح کرد: اجرایی شدن برنامه‌های این اسناد در گرو مدیریت کارآمد است.

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه جای مدیریت دانش در کشور خالی است، بیان داشت: باید مدیریت دانش سازمانی در کشور مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه دانش تولید شده سازمانی محصول خلاقیت‌های نیروهای آن سازمان است، ادامه داد: آنچه رهبری به عنوان شعار سال تعیین کرده‌اند عزم ملی را می‌طلبد.

حجت‌الاسلام رئیسی دور اندیشی و نگاه به آینده را از مشخصه‌های مدیریت کارآمد دانست و افزود: باید با دوراندیشی و نگاه به آینده، کارها و مباحث مربوط به کشور اداره شود.

اخلاص از شاخصه‌های مدیریت اسلامی است

دادستان کل کشور اخلاص را از شاخصه‌های اصلی مدیریت اسلامی ذکر کرد و افزود: تردید نکنید آنچه به رفتار ما قیمت می‌دهد و می‌تواند رفتار ما را ماندگار کند بدون تردید اخلاص در کار است.

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه زیربنای اندیشه امام حضور در محضر خداوند بود، تصریح کرد: خدمتگزاری به مردم یکی از راههای رسیدن به خداوند است.

وی با تبریک پیشاپیش عید قربان بیان کرد: قربانی کردن در این عید به معنای ذبح گوسفند نیست بلکه به معنای نزدیک شدن به خداوند است.

نماینده مردم خراسان جنوبی در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تلاش در راه خدا ماندگاری دارد، ادامه داد: ماندگاری رزمندگان برای این بود که در راه خدا تلاش کردند.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: امروز بهترین وسیله نزدیکی به پرودگار، انجام واجبات و ترک محرمات، خدمت به مردم و تحقق وظیفه اصلی هر شخص و مسئولی است.

وی با اشاره به اینکه رمز موفقیت امام(ره) و رهبری در "بیاید و بروید" است، تصریح کرد: اثرگذاری مدیران زمانی است که خودشان در جایگاه اثرگذاری قرار گیرند.

حجت‌الاسلام رئیسی با اشاره به اینکه در فرهنگ دینی ما اعتماد و کنترل دو اصل مهم است، بیان کرد: اصل اعتماد و کنترل در مدیریت اسلامی با یکدیگر منافاتی ندارد.

وی گفت: آنچه می‌تواند تداوم‌بخش اعتماد به کارکنان و کارشناسان باشد، کنترل است که این مهم، همیشه باید به عنوان یک اصل مهم نه به عنوان عدم اعتماد، در تمام دستگاه‌ها و نهادها انجام شود.

حجت‌الاسلام رئیسی تصریح کرد:  در سالیان گذشته موارد و اتفاقاتی از جمله مفاسد اقتصادی و اجتماعی وجود داشته که در زیرمجموعه افراد صالح رخ داده و دلیل اصلی آن همین اعتماد و عدم کنترل بوده است.

وی با بیان اینکه در مدیریت اسلامی، دوست داشتن و محبت به مردم مهمترین اصل است، افزود: برای رسیدن به جامعه سالم و پاک، باید اهل بیت(ع) را الگو کار و زندگی خود قرار دهیم.

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه بررسی وضع موجود با گذشته و مقایسه آن برای موفقیت در آینده از رموز موفقیت مدیران است، تصریح کرد: باید ببینیم کارهای ما در گذشته و حال خروجی داشته است یا خیر.

خراسان جنوبی کمترین آمار جرایم در کشور را دارد

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه خراسان جنوبی کمترین آمار جرم و جرایم را به نسبت جمعیت در کشور دارد، افزود: این ناشی از آداب و رسوم و فرهنگ مردم این استان است.

حجت‌الاسلام رئیسی تصریح کرد: متاسفانه امروز این آداب و رسوم از سوی دشمن در معرض تهدید قرار گرفته که باید مرزبانان حوزه فرهنگ و توسعه مراقبت کنند.

وی تاکید کرد: مراقبت از آسیب‌های اجتماعی می‌تواند این استان را مصون کند.

حجت‌الاسلام رئیسی بیان داشت: متاسفانه برخی امراض جسمانی و آمار و ارقام حوزه سلامت در این استان متناسب با جمعیت نیست.

وی با اشاره به خشکسالی‌های 15 ساله در این استان بیان کرد: مدیران متناسب با اقلیم این استان برنامه‌ریزی و راهکار ارائه دهند.

مدیران از توسعه فرهنگی غفلت نکنند

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه مدیران باید مراقب باشند که در هنگام توسعه اقتصادی، از توسعه فرهنگی غفلت نشود، افزود: باید تلاش شود تا آفت‌های شهرها و استان‌های توسعه‌یافته در این استان اثر نکند و  باید در کنار هر توسعه اقتصادی، توسعه فرهنگی نیز محقق شود.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: به عنوان مثال در حوزه مجازی پهنای باند اینترنت باید افزایش یابد اما در کنار آن باید آفت‌هایی که ممکن است در این زمینه وجود داشته باشد کنترل شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در خراسان جنوبی آمار دانشگاهی و تعداد دانشجویان در مقاطع مختلف بسیار امیدوار کننده است، گفت: باید تلاش کنیم در حوزه عمل و اجرا نیز خروجی دانشگاه‌ها تاثیرگذار باشد و باید برای اشتغال دانشجویان نیز فکری کرد.

کد خبر 2382444

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha