به گزارش خبرنگار "مهر" در قم، دكتر حسن بنيانيان، رييس حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي، طي سخناني در مراسم تجليل از استاد گلمحمدي، هنرمند برجستهقمي كه در نگارستان اشراق برگزار شد، با تجليل از يك عمر تلاش هنري هادي گلمحمدي در عرصه نقاشي، گفت: حوزه هنري قصد دارد كتاب خاطرات پيرامون استاد گلمحمدي را تدوين كرده و به چاپ برساند كه اين مجموعه ميتواند براي جوانان هنرمند كشور بسيار ارزنده باشد.
وي نسل هنرمنداني چون هادي گل محمدي را حاصل فرآيند انقلاب اسلامي و خون شهدا دانست و گفت: اگر ما اين نسل هنرمند را از دست بدهيم در حقيقت مربيان هنرمندي را از دست دادهايم كه براي نسل جوان سر مشق بودهاند.
وي در ادامه با اشاره به نقش مهم روحانيت در عرصه ترويج هنرهاي ديني، گفت: روحانيت به عنوان مركز ثقل متقاضي هنر ديني ميتواند در كنار مراكز و نهادهاي ديني، زمينههايي ايجاد كند تا جوانان براي فراگيري هنر ديني و تعهد آور جذب شوند. مثلاً اگر ما مسجد فعالي در شهر داريم، بياييم و در جنب آن مركزي را بسازيم تا هنرمندان متعهد بتوانند در ارتباطي مستقيمي با هنرجويان جوان، ارزشها و معارف ديني را در قالب هنر به آنها عرضه كنند.
وي هنر ماندگار را هنري دانست كه متقاضي جدي داشته باشد و تصريح كرد: روحانيون بايد با هنرمندان متعهد تعامل دو سويهاي را برقرار كنند چرا كه اگر اين امر رخ ندهد هنرها به حاشيه ميروند.
بنيانيان همچنين اضافه كرد: بايد يك نهضت حمايت از هنر، ديني در حوزههاي علميه شكل بگيرد و روحانيت مديران هنري متعهد را حمايت كند.
در ادامه اين مراسم حجتالاسلام حسن محمودي، به نمايندگي از هنرمندان قمي با اشاره به ابعاد گوناگون شخصيت استاد گل محمدي از سالها تلاش وي در عرصه هنر چه در داخل و يا خارج كشور تقدير كرد.
استاد چليپا، از اساتيد برجسته نقاشي كشور نيز طي سخناني گفت: تمام تمدنها باهنر، خود را معرفي ميكنند و هنر هر جامعه بيانگر طرز تفكر و زندگي مردم آن جامعه است.
وي افزود: ما با فرهنگ و تربيت شيعي ميتوانيم كاري كنيم كه از پيشگامان هنر معناگرا در دنيا باشيم.
در خاتمه اين مراسم نيز هدايايي از سوي نهادهاي فرهنگي و برخي مسؤولان استان به استاد هادي گل محمدي اهدا شد.
نظر شما