علي اصغر جهانگير پیش از ظهر شنبه در جريان بازديد از پروژه در حال ساخت زندان دامغان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: در صورت رفع ايرادات، مشكلات و تخصيص اعتبارات لازم، 40 هزار زنداني زیر مجموعه اجرای طرح استفاده از پايندهاي الكترونيكي قرار مي گيرند.
وی استفاده از پابند الكترونيكي در كشور از طرف سازمان زندان ها و اقدامات تأميني و تربيتي به عنوان مهمترين طرح ياد خاطر نشان کرد: طرح استفاده از پابند الكترونيكي براي نخستين بار از سوي سازمان زندان ها و اقدامات تأميني كشور در حال حاضر در سه شهر به صورت آزمايشي اجرا شد.
رئيس سازمان زندان ها و اقدامات تأميني و تربيتي كشور كاهش جمعيت كيفري بر اساس سياست ها ابلاغي مقام معظم رهبري با هدف حبس زدايي در دستور كار قوه قضائيه دانست و تصریح کرد: با توجه به تصويب قانون جديد مجازات اسلامي كشور اين قانون كمك فراواني به كاهش جمعيت كيفري و زندانيان كشور مي كند.
جهانگير همچنین به تأمين اعتبار زندان دامغان اشاره و عنوان کرد: اعتبارات تكميل و ساخت پروژه در حال احداث زندان دامغان همراه با دو شهر ديگر كشور سال گذشته از رديف بودجه اي كشور حذف شده بود اما با رايزني و تشكيل جلسه با هئيت دولت مقرر شد امسال به صورت 100 درصد اعتبار لازم اين پروژه تكميل شود.
وي با بیان این مطلب که براي تكميل ساختمان زندان در حال احداث سه شهر كشور كه دامغان و سمنان را نيز دربر مي گيرد 12 ميليارد تومان اعتبار اختصاص پيدا كرد ابراز امیدواری کرد: با تخصيص اين اعتبار از سوي هئيت دولت اين پروژه ها هر چه زودتر تكميل شود.
عضو شوراي عالي قضايي كشور از وجود 59 پروژه در حال ساخت زندان در كشور خبر داد و اذعان داشت: براي تكميل اين تعداد پروژه به 450 ميليارد تومان اعتبار نياز است و پروژه زندان دامغان 50 درصد پيشرفت فيزيكي دارد .
دكتر علي اصغر جهانگير معاون رئيس قوه قضائيه و رئيس سازمان زندان ها و اقدامات تأميني و تربيتي كشور در جريان سفربه شهرستان دامغان از زندان در حال ساخت اين شهر بازديد و درجريان روند پيشرفت فيزيكي آن قرار گرفت و همچنين با حضور در زندان دامغان و ديدار با زندانيان مسائل و مشكلات آن ها را مورد بررسي قرار داد.
نظر شما