به گزارش خبرنگار مهر، منصور جلاير صبح دوشنبه در نشست خبري به مناسبت هفته استاندارد با اعلام اينكه 670 وسيله بازي در شهر بازيهاي آذربايجان غربي از ابتداي سالجاري تا كنون شناسايي و در سامانه شهربازي اداره كل ثبت شده است، افزود: از اين تعداد عملكرد 343 وسيله بازي با توجه به استانداردهاي تعيين شده مردود اعلام شده است.
وي با بيان اينكه همچنان بررسي استاندارد بودن اين تعداد وسيله بازي شناسايي شده در سطح استان ادامه دارد، اظهار داشت: هم اكنون در دنياي بازي شهر اروميه نيز 17 وسيله بازي موفق به اخذ گواهي استاندارد از اين اداره كل نشده و همچنين 6 وسيله بازي غير استاندارد در پاركها و فضاي سبز شهرداري اروميه نيز توقيف شده اند.
وي ضمن تاكيد بر اينكه بهره برداران و شهرداران واقف هستند كه بدون اخذ گواهي استاندارد حق بهره برداري از اين وسايل بازي را ندارند، ادامه داد: در وضعیت موجود فضای بازی کودکان نمی توان به مردم این اطمینان را داد که شهرهای بازی و وسایل موجود در آنها 100 درصد ایمن هستند، بطوريكه مشخص نبودن طول عمر مفید تجهیزات شهربازی ها نیز باعث بروز مشکلات نظارتی بر آنها می شود.
مدير كل استاندارد و تحقيقات صنعتي آذربايجان غربي با اشاره به اينكه بازدید ها و بازرسیهای فنی و رفع نواقص احتمالی به صورت متناوب از اين وسايل در حال انجام بوده و شهربازیها باید خدمات را بر اساس شاخصه های استانداردهای تعیین شده ارائه کنند، عنوان كرد: ارائه خدمات در شهربازی و زمینهای بازی از اول تیرماه سال 89 مشمول مقررات استانداردهای اجباری بوده و بر اساس ماده 9 قانون سازمان ملی استاندارد، ارائه این خدمات بدون اخذ تائیدیه های لازم از سازمان ممنوع است.
51 مهد كودك موفق به اخذ گواهي استاندارد نشدند
جلاير با اشاره به اينكه متاسفانه از ابتداي سالجاري تا كنون استاندارد 51 مهد كودك در سطح استان با همكاري اداره كل بهزيستي بررسي و همه موارد به لحاظ شاخصهاي استاندارد مردود اعلام شده، اعلام كرد: نگراني براي خانواده ها ايجاد نشود ولي استاندارد نيز بايد به وظايف ذاتي خود عمل كرده و اقدامات لازم را انجام دهد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اينكه هم اكنون 800 واحد توليدي و خدماتي مشمول استاندارد اجباري تحت پوشش اين نهاد قرار دارد، ادامه داد: تعداد كل پروانه هاي معتبر صادر شده نيز 897 عدد بوده كه از تعداد كل واحدهاي مشمول تحت پوشش 500 واحد حداقل يك پروانه استاندارد دارند.
وي با بيان اينكه از ابتداي سالجاري تا كنون 86 پروانه جديد كاربرد علامت استاندارد صادر شده و 236 پروانه نيز تمديد شده است، ادامه داد: همچنين 61 پروانه كاربرد علامت استاندارد اجباري به دليل عدم احراز شرايط تعيين شده تعليق و ابطال شدند كه اقدامات حقوقي و قضايي لازم در اين جهت انجام شده است.
مدير كل استاندارد و تحقيقات صنعتي آذربايجان غربي از صدور 4 هزار و 257 گواهي انطباق وارداتي و 462 گواهي انطباق صادراتي از ابتداي سالجاري تا كنون خبر داد و اظهار داشت: همچنين 186 گواهي ايمني و كيفيت آسانسور انجام و از 914 واحد سيلندر پركني نيز بازديد هاي لازم انجام شده است.
جلاير از انجام هزار و 88 نمونه برداري در قالب طرح طاها از واحدهاي توزيع و عرضه كالا و خدمات و 25 واحد توليدي در اين راستا خبر داد و افزود: همچنين با همكاري شركتهاي داراي تائيد صلاحيت از 945 واحد توليدي نمونه برداري انجام شده كه از تعداد نمونه هاي اخذ شده 840 آزمون در آزمايشگاه اداره كل و هزار و 840 آزمون توسط 33 آزمايشگاه همكاري انجام شده است.
نظر شما