به گزارش خبرنگار مهر، محبوب عبدالله پور بعد از ظهر دوشنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران گفت: در کنار آسفالت ریزی، روسازی مسیرها و معابر شهری بات وجه و استفاده از فناوریهای روز جهان در این مورد صورت خواهد گرفت.
وی با اشاره به آسفالت ریزی یک میلیون متر مربعی در تبریز از ابتدای سال تاکنون، گفت: برای اجرای این طرح مبلغی بالغ بر 250 میلیارد ریال هزینه شده است.
عبدالله پور با تاکید بر لزوم کیفی سازی آسفالت، ادامه داد: طبق هماهنگی صورتگرفته با اداره کل استاندارد استان و مشخصشدن کارخانجات تولیدکننده آسفالت استاندارد، آسفالت مورد نیاز، تنها از واحدهایی که محصول باکیفیت و مناسب دارند، تامین میشود.
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش قیمت حاملهای انرژی، گفت: متاسفانه در گذشته آسفالت ریزی خیابانها بدون زیر سازی های لازم انجام شده که در حال حاضر بسیاری از مشکلات مربوط به آسفالت شهری تبریز ناشی از همین مورد است.
وی استفاده از بتن غلتکی را از جمله فنآوریهای مورد توجه در روسازی مسیرهای تردد شهری خواند و افزود: در این فناوری، پس از اصلاح زیرسازی، از بتن خشک و فشردهای که دارای قابلیتهای ویژهای از قبیل پایداری بالا و نفوذپذیری کم است، به ضخامت 20 سانتیمتر استفاده میشود که حداقل عمر این روش روسازی 10 سال است.
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز در بخش پایانی سخنان خود عامل ناهمواری مسیرهای بیآرتی در محدوده ورودی ایستگاهها را جمعشدن آسفالت به علت ترمز پیاپی اتوبوسها عنوان کرد و گفت: این معضل با بهکارگیری بتن غلتکی حل خواهد شد.
نظر شما