به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده پنجشنبه در جلسه شورای اداری استانداری آذربایجان شرقی که در مراغه برگزار شد، این شهرستان را منطقه ای مهم در استان دانست و با اشاره به لزوم ویژه مسوولان به این شهر افزود: منطقه ویژه اقتصادی مراغه یکی از محورهای اصلی توسعه استان است که رفع موانع و مشکلات آن توجه جدی مسوولان را می طلبد.
وی با اشاره به نظرخواهی استانداری از گروهی تخصصی از دانشگاه تبریز و چند دانشگاه دیگر به عنوان مشاوران اقتصادی و تنظیم و تدوین سند توسعه مراغه پس از هشت ماه و با استفاده از همین مشاوره های تخصصی اظهار داشت: بحث گردشگری مراغه در کنار تکمیل برخی پروژه های نیمه تمام مانند استادیوم ورزشی و بیمارستان سینای مراغه که بیش از 90 درصد پیشرفت داشته اند، از اولویت های توسعه ای این شهرستان هستند.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا پروژه های نیمه تمام این شهرستان در سال های 93 و 94 تکمیل شده و مورد بهره برداری قرار گیرند، گفت: رسیدگی به مسایل معادن، بهبود و توسعه صادرات خشکبار و نیز اصلاح الگوی کشت و آبیاری از جمله موضوعات و مشکلات اولویت دار مراغه هستند.
جبارزاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحث احیای دریاچه ارومیه اظهار داشت: برای این منظور باید طرح های تغییر الگوی کشت و آبیاری در سه هزار هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی اجرا شوند که به همین منظور برای هر هکتار مبلغ 70 میلیون ریال از سوی جهاد کشاورزی به مالکان اراضی مورد نظر برای اجرای این طرح پرداخت می شود و در این میان شهرستان های مراغه و ملکان در اولویت قرار دارند.
وی همچنین با اشاره مساعدت تمام مسوولان استانی برای حل مشکلات شهرستان مراغه، به تصمیمات گرفته شده برای حل مشکلات فرودگاه سهند این شهرستان نیز اشاره و خاطر نشان کرد: بر همین اساس مقرر شده است که جایگاه تامین سوخت و سوختگیری هواپیما در این فرودگاه با همکاری شهرداری مراغه ساخته شود تا شاهد گسترش دامنه فعالیت های این فرودگاه در آینده ای نزدیک باشیم.
نماینده دولت در آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود وجود 300 هزار میلیارد ریال پروژه های نیمه تمام در استان را ارثیه دولت قبلی برای دولت تدبیر و امید عنوان و تاکید کرد: از زمان قبول مسوولیت در استان با تدبیر و بهره گیری از مشاوران دانشگاهی و متخصص برای حل مشکلات موجود تلاش می کنیم و امیدواریم با همت و دوراندیشی مسوولان تمام این پروژه های نیمه تمام سفرهای استانی با کمک نمایندگان استان در مجلس تکمیل شوند.
جبارزاده به بحران آب در کشور نیز اشاره کرد و گفت: هرچند همه استان های کشور با این مشکل روبرو بودند اما با برنامه ریزی های مدبرانه مسوولان، هیچ گونه قطعی یا جیره بندی آب و برق در آذزبایجان شرقی صورت نگرفت هرچند که در برخی مناطق افت فشار آب وجود داشت.
استاندار آذربایجان شرقی در بخش پایانی سخنان خود با تاکید بر لزوم حمایت از سرمایه گذاران در تمام شهرستان های استان اظهار داشت: به همین منظور باید ستاد حمایت از سرمایه گذاران متشکل از فرماندار، نمایندگان مجلس، دادستان، امام جمعه و رییس اداره اطلاعات هر شهرستان تشکیل شود تا اطمینان خاطر از نظر حمایت های مستمر و نه مقطعی در نزد سرمایه گذاران ایجاد شود.
نظر شما