۱۷ مهر ۱۳۸۴، ۱۴:۱۳

گام اول؛ توسعه سالن هاي تئاتر - 6

سهراب سليمي: مديران فرهنگي تمايلي به اقدامات زيربنايي ندارند/ توسعه سالن هاي تئاتر وظيفه هيچكس نيست

سهراب سليمي: مديران فرهنگي تمايلي به اقدامات زيربنايي ندارند/ توسعه سالن هاي تئاتر وظيفه هيچكس نيست

مديريت بايد براساس شناخت امكانات جغرافياي تئاتر به بررسي و مطالعه وضعيت سالن ها و عوامل فني و پرسنلي كه در تئاتر وجود دارند، بپردازد و به تامين بودجه بسيار اصولي در سطح كشور دست زند.

سهراب سليمي در گفت و گو با خبرنگار تئاتر "مهر" در مورد شاخصه مهم مدير جديد گفت: شناخت مدير جديد نسبت به مقوله تئاتر در سطح كشور شاخصه پر اهميتي است و علاوه بر آن ايجاد ارتباط تنگاتنگ با جريان فرهنگي در همه سطوح آن،به عنوان يك جريان بين المللي،مديريت را به صورت فراگير و فعال به نمايش مي گذارد.

وي افزود: مسئله تامين بودجه اصولي با توجه به توسعه كلان جريان تئاتر در سطح كشور بايد به عنوان يك واقعيت در نظر گرفته شود و به صورت سليقه اي يا شخصي اعمال نشود.اين مهم در صورتي است كه طبق گفته مسئولين تنها يك در صد از بودجه كشور به مسائل فرهنگي اختصاص دارد.اين معما بايد به صورت شفاف حل شود و نسبت به بودجه و امكانات با توجه به توسعه نسل جوان كه كشور را فرامي گيرد،تجديد نظر صورت گيرد.

سهراب سليمي تاكيد كرد: بسياري از سالن هاي تئاتر موجود غير فعال هستند و تعداد سالن كمي هم كه در اختيار داريم از شرايط لازم برخوردار نيستند كه اين مسئله يكي از عوامل ايجاد تامين امنيت شغلي است و در صورت عدم وجود آن باعث مي شود افراد به سمت كارهاي غير تخصصي گرايش پيدا كنند.

وي ادامه داد: وزارت علوم و آموزش و پرورش به همراه وزارت ارشاد كه در محدوده تخصصي فرهنگي كار مي كنند، وظيفه ساخت زير بناي فرهنگي كشور را بر عهده دارند و مي توانند به يك نهاد فكري و قانونمند برسند.

وي در مورد راه كارهايي كه در برابر اين مسئه مهم وجود دارند، گفت : اولين گام آن، در دست كلان مديريت ها كه در هيئت دولت تصميم گيري مي كنند، قرار دارد. در اين مورد بسياري از مسئولين مي گويند حل اين مشكل مربوط به حوزه فعاليت ما نيست. در رايزني ميان مردم و هنرمند چه در بخش نظارتي و چه در بخش اجرايي،بايد به تنگناها بهاي كمتري داد. هر چند در زير متن همه آن ها مسائل اقتصادي قرار دارد.

اين كارگردان تئاتر در پايان تاكيد كرد: تا زماني كه چارچوب مسائل صنفي اين تخصص چون تعيين حقوق بيكاري از طرف وزارت كار، فراهم كردن شرايط كار و تعيين بودجه، و ... قانونمند نشود، شرايط بسيار نگران كننده است و مانند بادكنكي است كه مرتب باد مي شود، اما تا چه زماني مي توان آن را باد كرد؟ مشخص نيست.

کد خبر 238822

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha