به گزارش خبرنگار مهر، علی عباسی ظهر پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران مازندران با اشاره به اینکه در شش ماهه نخست سال جاری 17 مورد جنین تالاسمی صادر شد، اظهار داشت: به طور متوسط هر ساله 28 مورد مجوز سقط درمانی برای جنین مبتلا به تالاسمی ماژور در استان مازندران صادر میشود که بیشترین مورد آن مربوط به شهرستانهای ساری، قائم شهر و نکا است.
وی با اشاره به بیانیه انجمن جهانی پزشکان در سال 1948 ژنو مبنی بر اعلام نهایت احترام به تشکیل نطفه و حیات بشری،افزود: از منظر قانون سقط جنین فراز و نشیب های زیادی در ایران و جهان دنبال کرد و در سال 1304در حقوق جزای ایران سقط جنین در صورت نجات جان مادر مجاز شد.
عباسی تصریح کرد: با توجه به قانون سقط، قانون سازمان پزشکی قانونی مصادیق سقط را مشخص و ابلاغ کرده در حال حاضر صدور مجوز سقط از این سازمان انجام میشود.
مدیرکل پزشک قانونی مازندران با بیان اینکه سقط درمانی در تالاسمی ماژور گامی در جهت پیشگیری تولد نوزاد مبتلا است، گفت: پیشنهاد میشود انجمن تالاسمی طی لایحهای از طریق دولت حذف تایید سه متخصص را که از شروط سقط جنین است حذف کند و فقط مجوز صدور سقط جنین ماژور پس از تایید آزمایش ژنتیک توسط پزشک قانونی صادر شود.
نظر شما