به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحیم دادجو ظهر پنجشنبه در نشست کمیته حمل و نقل و سوانح استان بوشهر اظهار داشت: به منظور توسعه ناوگان اورژانس در استان بوشهر تلاشهای بسیار خوبی صورت گرفته است و طرحهای مناسبی نیز اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به خدماتدهی 42 پایگاه اورژانس جادهای و شهری در استان بوشهر اضافه کرد: 31 پایگاه جادهای و 11 پایگاه شهری در استان فعال هستند که از نظر میانگین زمان رسیدن به مصدومین وضعیت بهتر از میانگین کشوری دارند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان بوشهر با بیان اینکه در تصادفات جاده میانگین رسیدگی در کشور 14 دقیقه و در استان بوشهر 11 دقیقه است، افزود: در تصادفات شهری نیز میانگین زمان رسیدگی به مصدومین در سطح کشور هفت و در استان بوشهر پنج دقیقه است.
تخصیص دو میلیارد ریال برای تعمیر تجهیزات اورژانس
وی به توسعه پایگاههای اورژانی جادهای در استان بوشهر اشاره کرد و بیان داشت: دو پایگاه جدید امدادی در استان بوشهر در محورهای بوشهر- گناوه، وکنگان - عسلویه راهاندازی میشود.
دادجو به برخورداری استان بوشهر از یک دستگاه دارای سیستم ای سی یو و یک دستگاه امبولانس اتوبوسی اشاره کرد و ادامه داد: 64 دستگاه امبولانس در مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان بوشهر خدمات دهی میکنند.
وی از اضافه شدن یک هزار و 500 اتوبوس به مراکز اورژان استان ها خبر داد و بیان داشت: استان بوشهر دارای 15 آمبولانس فرسوده است که برای نوسازی انها اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.
عدم انجام ماموریت پایگاه اورژانس هوایی بوشهر به خاطر نداشتن مجوز
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان بوشهرتاکید کرد: به منظور تجهیز و تعمیر 30 دستگاه امبولانس در استان بوشهر امسال دو میلیارد ریال اختصاص مییابد.
وی با اشاره به افتتاح پایگاه اورژانس هوایی بوشهر بهطور همزمان با 13 استان دیگر در مرداد ماه امسال، تصریح کرد: بالگرد هوادریای نیروی دریایی ارتش برای انجام مأموریتهای این مرکز در نظر گرفته شد که نیروی دریایی مجوز لازم برای انجام ماموریت از مرکز دریافت نکرده است.
دادجو با اشاره به تجهیز بالگرد یاد شده به امکانات اورژانسی، افزود: نیروی دریایی برای انجام ماموریت اقدامات و هماهنگیهای مد نظر را در دستور کار خود قرار دهد تا شاهد اجرای ماموریت این پایگاه باشیم.
نظر شما