۲۶ مهر ۱۳۹۳، ۱۴:۱۴

در جلسه پیشگیری از سوانح عنوان شد/

خودرو های قاچاق سوخت مهمترین عامل سوانح در جاده های سیستان بلوچستان است

خودرو های قاچاق سوخت مهمترین عامل سوانح در جاده های سیستان  بلوچستان است

زاهدان-خبرگزاری مهر: فرمانده پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سرعت غیر مجاز، خودروهای حامل قاچاق سوخت و انسان یکی از مهمترین عوامل ایجاد سوانح رانندگی و افزایش آمار تلفات انسانی در محور های مواصلاتی استان است.

به گزارش خبرنگارمهر، سرهنگ ایوب شرافتی در جلسه پیشگیری از سوانح رانندگی که درمحل معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان برگزار شد اظهار داشت: خودروی های سوختکش و غیر مجاز و همچنین خودرو های حامل اتباع بیگانه غیر مجاز دو عامل مهم در ایجاد سوانح رانندگی در جاده های استان هستند و می توان از آن به عنوان دو ناهنجاری بزرگ در استان یاد کرد.

وی افزود: این خودرو ها که با سرعت های سرسام آور و بدون توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی در جاده های استان در تردد هستند به طور مستمر حوادث ناگوار و غیر قابل جبرانی را در محور های مواصلاتی استان رقم می زنند.

وی اظهار داشت: کمبود سیستم های هوشمند و عدم الزامات نگهداری، سرعت و سبقت غیر مجاز و تردد رانندگان وسایط نقلیه فاقد گواهینامه ازعمده ترین عوامل تصادفات جاده ای در استان است.

شاخص توسعه راه ها مطلوب نیست

جانشین معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان نیز درجلسه پیشگیری از سوانح رانندگی اظهار داشت: بررسی و ارائه راهکارهای مناسب در خصوص پیشگیری از سوانح رانندگی منجر به کاهش اینگونه سوانح و در پی آن کاهش ضرب و جرح غیر عمدی خواهد شد که باید با توجه و حساسیت بیشتری در دستور کار قرار گیرد.

رسول نامی با بیان اینکه شاخص توسعه راه ها در استان مطلوب نیست بیان داشت: مسیرهای طولانی بین شهری، افزایش سرعت در محدوده ورودی شهرها و عدم جذابیت مسیرها از جمله مشکلاتی است که بر ایجاد و افزایش آمار تصادفات و تلفات جاده ای در استان افزوده است.

وی ادامه داد: پایین بودن شاخصه های توسعه و نبود جاده های چهار بانده ، کمبود پایگاه های هلال احمر و اورژانس، جابه جایی غیر مجاز اتباع بیگانه و کاروان های حامل مواد سوختی قاچاق دانست و بی توجهی رانندگان به مقررات راهنمایی و قانون از جمله مواردی است که به افزایش سوانح در استان دامن زده است.

سرپرست اداره پیشگری های امنیتی و وضعی دادگستری استان نیز در این جلسه با بیان اینکه با توجه به روند رو به رشد تصادفات جاده ای در سطح استان نشست های متعددی با هدف پیشگیری در دستور کار قرار دارد بیان داشت: در این راستا برگزاری سه نشست علمی کاربردی با حضور دستگاه ها و سازمان های مرتبط انجام خواهد شد.

باغ شیرین از جمله اقدامات مناسب در کارگروه فوق را افزایش تابلوها و علائم هشداری، شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز، بهره گیری از رانندگان واجد شرایط در ناوگان حمل و نقل عمومی و همچنین بهره گیری از سیستم های هوشمند عنوان کرد.

 

کد خبر 2391165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha