به گزارش خبرنگار مهر، سید اسماعیل موسوی پیش از ظهر شنبه در نشست برگزاری برنامههای هفته پدافند غیرعامل اظهار داشت: اجرای برنامههای پدافند غیرعامل در سطح استان بوشهر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و با توجه به موقعیت خاص استان بوشهر باید در این زمینه تلاش شود.
وی با بیان اینکه تصور نظامی در مورد برنامههای پدافند غیرعامل اشتباه است، تصریح کرد: برخی از اقدامات غیرنظامی برای کاهش آسیبها در بخش های مختلف را پدافند غیرعامل میگویند که میزان بازدارندگی را با اقدامات غیرمسلحانه بالا میبرد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار بوشهر از مهمترین اهداف طرحهای پدافند غیرعامل به افزایش پایداری ملی و کاهش آسیبها اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: رسانهها و صدا و سیما برای معرفی هر چه بهتر پدافند غیرعامل نقش بسیار مهمی دارند و باید برای تحقق این مهم تلاش کنند.
وی خواستار تلاش اموزش و پرورش برای معرفی مناسب موضوع پدافند غیرعامل برای دانشآموزان شد و افزود: موضوع پدافند غیرعامل باید در موضوع انشای دانشآموزان نیز قرار بگیرد و مورد توجه واقع شود.
95 درصد نفت کشور از جزیره خارگ صورت میگیرد
موسوی با اشاره به اینکه استان بوشهر دارای بیش از 900 کیلومتر مرز آبی است، خاطرنشان ساخت: استان بوشهر بیشترین مرز آبی را در کشور دارد و این موقعیت استراتژیک و مهم استان نیازمند توسعه برنامه پدافند غیرعامل است.
وی ادامه داد: شورای پدافند غیرعامل استان بوشهر به ریاست استاندار بوشهر در قالب 12 کارگروه تشکیل شده است که در این کارگروهها وظایف هر یک از دستگاهها مشخص شده است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار بوشهر با اشاره به وجود نیروگاه اتمی و مجتمعهای نفت و گازی در استان بوشهر اذعان داشت: 95 درصد نفت کشور از جزیره خارگ صورت میگیرد و اینها بخشی از ظرفیتها و قابلیتهای ویژه استان بوشهر است.
وی تاکید کرد: تهدیدات، نقاط آسیب پذیر و راهکارهای مقابله با دشمن باید به خوبی در دستگاههای اجرایی استان مورد بررسی قرار بگیرد و در زمان بروز حوادث مختلف شاهد کمترین مشکلات در استان باشیم.
نظر شما