محمد انبارداران در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نیمی از برنامههای فدراسیون ورزشهای پهلوانی و زورخانهای بر مبنای توسعه همگانی این رشته استوار شده است و فدراسیون پهلوانی عقیده دارد که نگاه آموزشی باید در این رشته در سطح کشور گسترش یابد و هیئتهای پهلوانی و زورخانهای کشور باید به دنبال توسعه و افزایش نیروی انسانی و ورزشکاران این رشته باشند.
وی گفت: ورزشهای پهلوانی و زورخانهای به عنوان آیین ملی در یونسکو ثبت شده که وظیفه ما در قبال آن در وهله اول شامل حفظ و پاسداری و سپس ترویج و توسعه است که راه اندازی زورخانهها جدید در قم در راستای عمل به تعهدات بین المللی به یونسکو در بخش گسترش و توسعه این میراث فرهنگی و ورزشی است.
رئیس هیئت ورزشهای پهلوانی و زروخانهای قم افزود: هیئت ورزشهای پهلوانی و زورخانهای نیازمند جذب جوانان است و برنامههایی با همین رویکرد در دستور کار قرار داده است و در صورت برنامه ریزی برای جذب ورزشکاران از سنین پایه، آمار بیمه ورزشکاران تحت پوشش افزایش مییابد.
انبارداران عنوان کرد: براساس بیانات مقام معظم رهبری، ورزش پهلوانی تنها یک ورزش نیست بلکه یک فرهنگ و دارای عقبه نهفته دینی و فرهنگی است و بر خلاف سایر رشتههای ورزشی نیازی به پیوست فرهنگی ندارد زیرا فرهنگ بخشی از رشته ورزشهای پهلوانی را تشکیل میدهد.
وی تصریح کرد: 2 زورخانه پهلوانی جدید در قم ساخته میشود که بر اساس اعلام معاون توسعه ورزش قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان، یکی از آنها تا پایان امسال افتتاح میشود و زورخانه دیگری نیز در اوایل سال آینده به بهره برداری میرسد تا فضای قابل توجهی به فضای ورزشهای پهلوانی و زورخانهای قم اضافه شده و این به معنای فراهم شدن هر چه بیشتر امکانات سخت افزاری برای گسترش این رشته در قم است.
معاون توسعه قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان قم خاطرنشان کرد: ورزشهای پهلوانی و زورخانهای مزین به نام ائمه اطهار به ویژه امیر مومنان حضرت علی(ع) هستند و اخلاق مداری و پهلوان منشی، حرف نخست این ورزش ریشه دار کشورمان است.
نظر شما