به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا آهنی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز جهاني غذا با بیان اینکه 47 ميليون نفر در كشور غذاي نامناسب مصرف ميكنند، اظهارکرد: در مسير توسعه سلامت باید به غذا توجه ويژهاي شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در حال حاضر 19 ميليون نفر در كشور فشار خون دارند، تاکید کرد: چاره حل مشكلات سلامت توجه به تغذيه مردم است که تغذیه صحیح و سالم باید در جامعه الگو سازی شود.
وی بیان داشت: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بر فعالیت 74 واحد توليدي ، 15 مركز نگهداري و پخش مواد غذايي و 75 مركز آرايشي بهداشتي در استان نظارت دارد.
وی با اشاره به نگرانی های مردم از مصرف رنگ های مصنوعي در مصرف فرآوردههاي غذایی صنعتی، گفت: بايد رنگ هاي مصنوعي به سمت رنگهاي مجاز ساماندهي شود.
آهنی بهبود كيفيت شير را از اولويتهای اين معاونت عنوان کرد و افزود: نتايج فرآوري بر روي نبات و آبنبات استان نگرانكننده است.
وی با اشاره به انجام 364بازرسی از واحدهای تولید تحت پوشش این معاونت گفت: در این بازرسی ها 75 قلم كالاي آرايشی بهداشتي توقيف و 67 مورد معدوم سازی شده است.
به گفته وی 70 مورد پرونده قاچاق برای متخلفین در حوزه دارویی و آرایشی و بهداشتی تشكيل شده است.
معاون برنامه ریزی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه كشورهايی كه امنيت غذايي پاييني دارند از توسعه انساني كمتري برخوردارند، اظهارکرد: امنيت غذايي يكي از وجوه مهم امنيت ملي است.
علي رضايي با بیان اینکه بالا بودن شاخص توسعه انساني شامل طول عمر، سواد و سلامتي نشانه اي از بهبود امنيت غذايي است، افزود: همه مردم به غذاي كافي در تمام اوقات به منظور يك زندگي سالم و فعال باید دسترسی داشته باشند.
وی تاکید کرد: در کشور باید تغذيه سالم مديريت شود زیرا متاسفانه در ايران به جاي مصرف پروتئينها بر مصرف قند و نشاسته تمركز كردهايم كه اين يك معضل است.
معاون برنامهریزی و اشتغال استاندار خراسانجنوبی با بیان اینکه توليد و خودكفايي در بخش كشاورزي بر امنیت غذایی تاثیر دارد، ادامه داد: بايد به دنبال خودكفايي باشيم تا تحريمها نتواند مشكلي در كشور ايجاد كند.
رضایی عنوان کرد: بعضي از كشورها از موادغذايي به عنوان حربه سياسي و براي ايجاد فشار بيشتر برعليه كشورهاي ديگر استفاده مي كنند.
در این همایش از 15 نفر مسئول فني برتر واحدهاي توليد خراسان جنوبي با اهداي لوح و جوايزي تقدير شد.
نظر شما