به گزارش خبرگزاری مهر، سرپرست گروه موسیقی« ترافیک» در اعتراض به سرقت نام این گروه موسیقی پاپ راگ اطلاعیه ای را خطاب به هنرمندان و طرفداران این گروه موسیقایی منتشر کرد.
در اطلاعیه نوشته شده از سوی اشکان خطیبی آمده است: متأسفم که مجبورم به این نکته بدیهی اشاره کنم که سرقت، عملی مذموم و ناپسند است و جزو گناهان کبیره و نابخشودنی محسوب می شود.و بیشتر متأسفم که باید خاطر نشان کنم سرقت هنری جزایی سخت تر و سنگین تر-لااقل در ذهن مخاطبان آثار هنری- در پی خواهد داشت.
به سرقت رفتن نام گروه ترافیک توسط یکی از اعضا و انحصاری کردن آن نوعی سرقت هنری به حساب می آید.در برخی جوامع مجازات سرقت را قطع ید اعلام کرده اند و در جوامعی دیگر حکم زندان برای این عمل در نظر می گیرند. در قاموس من اما برای سرقت نام گروه موسیقی ترافیک که تهیه کننده و سرپرست آن هستم و خواهم بود، جز داوری اذهان عمومی هیچ حکم دیگری قابل تصور نیست.
ترافیک، ثمره سالها تلاش من و دوستانم برای ساختن یک گروه موسیقی پاپ-راک است که راهزنان و قطاع الطریقان را در سرقت این تلاش جمعی محروم می گذارم!به قول کمال الملک در فیلم ماندگار علی حاتمی:«این سازِ عشق است آقا! شکستنی نیست!»
«نیواک» آهنگسازان قرن 20 را به تالار رودکی می آورد
کنسرت آنسامبل« نیواک » به سرپرستی گلریز زربخش با اجرای آثاری از آهنگسازان قرن 20 در تالار رودکی برنامه خود را اجرا می کند.
در این کنسرت آثاری از آهنگسازان قرن 20 نظیر اروین شولهوف آهنگساز چک، دوئت برای ویلن و ویلنسل، بوهوسلاو مارتینوآهنگسازچک، دوئت برای ویلن و ویلنسل شماره 1 و 2 ، آرتور هونگرآهنگساز سوئیسی- فرانسوی،سوناتینا برای ویلن و ویلنسل برای مخاطبان اجرا می شود. این در حالی است که در کنار گلریز زربخش به عنوان نوازنده ویلن، ژابیز زربخش نیز بعنوان نوازنده ویلنسل وی را همراهی می کند.
کنسرت آنسامبل نیواک چهارشنبه 30 مهرماه ، ساعت 20:30 در تالار رودکی بروی صحنه می رود.
وزیر ارشاد و معاون هنری به تماشای اجرای کیتارو نشستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه معاون امور هنری به تماشای اجرای کیتارو، آهنگساز شهیر ژاپنی نشستند.
علی جنتی، وزیر ارشاد و علی مرادخانی، معاون امور هنری، شنبه شب 26 مهرماه، پس از دیدار با کیتارو در پشت صحنه و اطلاع از روند برگزاری برنامه، به تماشای کنسرت این هنرمند در چهارمین شب اجرایش در تالار وزارت کشور نشستند.
کیتارو روی صحنه با قدردانی از حضور وزیر ارشاد در کنسرتش گفت: به زودی دوباره در ایران برنامه اجرا خواهم کرد. این اجراها برایم بسیار خاطرهانگیز بود. این آخرین شب کنسرت ماست ولی به زودی شما را خواهم دید.
او درباره همکاری با ارکستر سمفونیک گفت: بالاخره پس از چهار روز اجرا امروز به بیشترین هماهنگی و یک اجرای خوب با این ارکستر رسیدیم. در ابتدا هماهنگی برایم بسیار مشکل بود که با همکاری مسئولان و نوازندههای ارکستر توانستیم با زبان موسیقی با هم ارتباط بگیریم.
معاون امور هنری نیز در حاشیه این کنسرت درباره برنامههای آینده برای حضور موسیقیدانهای مطرح جهانی در ایران گفت: با فعالسازی ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی زمینه حضور هنرمندان بینالمللی فعالتر خواهد شد و امیدواریم از این به بعد شاهد فعالیت بیشتری در این زمینه باشیم. در برنامه امروز پایه اجرا بر عهده نوازندگان ایرانی بود. همچنین برای این اجرا نوازندهها از ملیتهای مختلف حضور داشتند که خود گوشهای از دیپلماسی فرهنگی است.
او با اشاره به اینکه در دولت یازدهم موضوع اقتصاد هنر به صورت اساسی مطرح شد، اظهار داشت: در حد توان خود کمک میکنیم تا کارهای بزرگ در حوزه هنر به دست بخش خصوصی انجام شود. در دیدار امروز کیتارو عنوان میکرد برگزاری آرام این برنامه با حضور چند هزار نفر نشان از امنیت فوقالعاده ایران دارد. این سخن نشان میدهد با اجرای این برنامه امنیت، فرهنگ ملت و فضای آرام کشور را به رخ دنیا کشیدیم.
او درباره توسعه امکانات سختافزاری برای حضور موسیقیدانهای مطرح بینالمللی و اجرای کنسرت گفت: باید به تدریج این امکانات بهتر شود. همین سالن وزارت کشور از ابتدا برای اجرای کنسرت ساخته نشده ولی از دو نفر از هنرمندان مطرح خواهش کردیم تا کیفیت این سالن را برای اجرا بررسی کنند و آنها سالن را تایید کردند.
شب گذشته، ماسانوری تاکاهاشی معروف به کیتارو در چهارمین شب اجرا در وزارت کشور، کنسرتش را با تکنوازی شاکوهاچی در قطعه معروف «فلوت مرکوری» آغاز کرد. در ادامه پنج نوازنده همراه کیتارو در نواختن قطعه جاده ابریشم به او پیوستند و تصاویری که بر پرده سالن به نمایش درمیآمد مکمل این سفر خیالانگیز بود. بخش دوم کنسرت نیز با همراهی 38 نفر از نوازندگان ایرانی اجرا شد.
نظر شما