۲۸ مهر ۱۳۹۳، ۱۴:۴۴

طالبی:

همدان برای پیشگیری و مقابله با تغییرات فصلی سال در همدان آماده شده است

همدان برای پیشگیری و مقابله با تغییرات فصلی سال در همدان آماده شده است

همدان - خبرگزاری مهر: مديرکل مديريت بحران استانداری همدان گفت: اتخاذ تدابیر لازم برای پیشگیری و مقابله با تغییرات فصلی سال از اهداف اصلی شورای هماهنگی مدیریت بحران است و فعالیتهای این شورا در راستای پیشگیری صورت گرفته چرا که اساس کار همیشه بر پایه پیشگری و سپس مقابله است.

به گزارش خبرنگار مهر، علي مردان طالبي ظهر دوشنبه در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان همدان اظهار داشت: از جمله برنامه های این شورا می توان به تخیله و پاکسازی رودخانه ها و کانال های شهری، برطرف کردن آب گرفتگی سطح شهر به دلیل وجود شاخ و برگ ها در دهانه پل ها، لایروبی دهانه پل های درون شهری , هرس درختان برای جلوگیری از قطعی احتمالی سیم های برق و تلفن اشاره کرد.

وی گفت: پایش و کنترل ترافیک و تردد خودروها، جلوگیری از تصادفات به دلیل تغییرات فصلی، آماده به کار نمودن ماشین الات لازم برای مواقع بحرانی، حفظ و آمادگی ارگان های هلال احمر و امداد و نجات، ذخیره سازی امکانات امدادی برای پاسخ گویی به نیازمندی ها، استقرار واحدهای کشیک برای موارد اضطراری، تامین سوخت دوم مراکز حیاتی، تامین سوخت مدارس نیز از دیگر برنامه ها است.

وی با بیان اینکه اتخاذ تدابیر لازم برای پیشگیری و مقابله با تغییرات فصلی از اهداف اصلی شورای هماهنگی مدیریت بحران است، ادامه داد: صرفه جویی در مصرف گاز در ادارات که با آغاز فصول سرد در استان شاهد آن هستیم، از موضوعاتی است که باید به آن پرداخته شود.

مدير کل مديريت بحران استانداری همدان گفت: برای تامین سوخت دوم نانوایی ها پیش بینی های لازم به عمل آمده است تا تدابیر لازم برای مواقع قطعی احتمالی گاز در مراکز نانوایی و تامین نان مصرفی مردم صورت گیرد.

وی با بیان اینکه برای تمام اتفاقات و پیش آمدها باید پیشگیری اتخاذ کرد، عنوان کرد: فعالیت های شورای هماهنگی مدیریت بحران نیز در راستای پیشگیری است و در فاز مقابله فعالیت نمی کنیم، چرا که با آموزش هایی در همین راستا حدود 90 درصد مردم الگوی مصرف را رعایت می کنند.

معاون حفاظت و بهره ‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان همدان نیز با اشاره به آخرین وضعیت و میزان بارندگی ها در استان، عنوان کرد: وضعیت دشت های استان به طور متوسط با یک متر کاهش آب های زیرزمینی و کاهش سطح آب های روان در آنها از جمله در دشت های اسدآباد، کبوترآهنگ، ملایر، تویسرکان و کاهش 96 درصدی آب های در سایر دشت ها با خشکی روبرو است.

منصور ستوده با اشاره به حجم مخزن آب منطقه ای و میزان آب ورودی به آن گفت: حجم مخزن با میزان هفت میلیون متر مکعب آب، افزایش نسبت به میزان سال قبل داشته است که میزان آب ورودی آن نیز 200 هزار متر مکعب است.

وی با بیان پیش بینی ها برای امسال که با بدبینانه ترین نگاه صورت گرفته، ادامه داد: برای امسال 24 میلیون متر مکعب ورودی به مجموعه سد اکباتان در نظر گرفته شده که  سال گذشته این میزان 31 میلیون متر مکعب بوده و این پیش بینی با کاهش در نظر گرفته شده و هر سه ماه یکبار بررسی ها به روز خواهد شد.

معاون حفاظت و بهره ‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان همدان عنوان کرد: آبرسانی به همدان از سد تالوار با هزینه 10 میلیارد تومان، آبرسانی به ملایر از کلان 5 میلیارد تومان و آبرسانی به تویسرکان از سرابی 5 میلیارد تومان مصوب شده است و هزینه لایروبی و بازسازی کانال عباس آباد 100 میلیون تومان شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان نیز گفت: اگرچه در تامین آب سال 93 دچار مشکل و تنش بودیم ، اما با وجود این مشکلات با مدیریت بحران صحیح و نصب سیستم های مفید و موثر در راستای آبرسانی توانستیم از تنگناها عبور کنیم.

هادی حسینی بیدار با اشاره به گزینه هایی که باید در شهر همدان اتخاذ گردد تا مانع از افت شدید منابع زیرزمینی شود، افزود:  با تامین آب رودخانه عباس آباد، حفاری چندین حلقه چاه در مناطق مختلف استان و حل مشکلات چاه های اجاره ای و اطلاع رسانی پیرامون مدیریت صحیح مصرف مشکلات حوزه آب حل خواهد گشت.

وی ادامه داد: استان همدان جزو 11 استان دارای تنش آبی بوده که با مدیریت صحیح بحران این مشکل رفع گشته است.

 

کد خبر 2392748

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha